Silifke Belediyespor Sezonu Açıyor

Bu sezon 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, 2 Eylül’de Silifke Şehir Stadında 2023-2024 futbol sezonunu taraftarlarının önünde açacak.

Silifke Belediyespor Sezonu Açıyor

Büyük bir heyecanla taraftarla buluşmayı beklediklerini ve özlemin Cumartesi günü sona ereceğini belirten Silifke Belediyespor Basın Sözcüsü Avukat Halil Sarı, “Yaklaşık 2 aydır takımımız yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. 2 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’da Silifke Şehir Stadında taraftarlarımızla buluşacağız.  Yeni sezon açılışının ardından saat 16:00’da 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kayseri temsilcisi  Talasgücü Belediyespor ile hazırlık karşılaşması oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı  sezon açılışımıza ve hazırlık karşılaşmasına bekliyoruz.” dedi.


SİLİFKE, 9 EYLÜLDE RİZEDE OLACAK


Silifke Belediyespor, ligin ilk resmi maçında 9 Eylül 2023 Cumartesi günü Rize deplasmanında Pazarspor ile Pazar Şehir Stadında mücadele edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36