Silifke belediyespor un rakipleri belli oldu

Silifke Belediyespor un rakipleri belli oldu

Silifke belediyespor un rakipleri belli oldu

Silifke Belediyespor’un rakipleri belli oldu.

2021-2022 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden ve grubu 2. sırada tamamlayan Silifke Belediyespor’un yeni sezonda Mersin grubunda birlikte mücadele edeceği takımlar belli oldu. Yeni sezonda Mersin bölgesini Silifke Belediyespor, Homurlu 1951 Spor ve Anamur Belediyespor temsil edecek. 

KÖY TAKIMI BALDA!

Mersin Süper Amatör Küme Playoff grubunu lider tamamlayarak Şampiyon olan köy takımı Homurlu 1951 Spor oldu. Mersin Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve bir köy takımı olan Homurlu 1951’in hikayesi Bölgesel Amatör Ligde devam edecek. Mersin spor camiasında hiç kimsenin şans vermediği, ligin en mütevazi kadrosuna sahip olan Homurlu 1951 Spor, play-off’da ki son maçında güçlü Mersin Camspor ile karşılaştı. Camspor’u 2-1 yenerek adını Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yazdıran Homurlu, büyük bir sevinç yaşadı.

ANAMUR, BALA ÇIKTI

Mersin Süper Amatör Küme Playoff grubunu 2. sırada tamamlayan Anamur Belediyesspor ile bu sezon Bölgesel Amatör Lig de mücadele eden Erdemli Belediyespor arasında Mersin Arena Stadında oynanan Playout maçında gülen taraf Anamur Belediyespor oldu. Erdemli Belediyespor’u 3-1 gibi net bir skorla yenen Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lige yükselirken, Erdemli Belediyespor Mersin Süper Amatör Kümeye düştü.

10 TAKIMDAN 7’Sİ KÜME DÜŞTÜ

2021-2022 Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grup'ta Silifke Belediyespor’un da yer aldığı 10 takımdan 7'si küme düşerken 3 takım yerinde kaldı. Yerinde kalan 3 takım ise Silifke Belediyespor, Adana FK ve Niğde Belediyespor oldu. Grubu son iki sırada bitiren Düziçispor ve Pozantı Gençlikspor doğrudan küme düşerken, 6. Mersin 33 FK, 7. Adana Kürkçülerspor, 8. İdman Yurdu 1925 SK BAL il kontenjanlarına bağlı olarak lige veda ettiler.3. Lig şansını finalde kaçıran grup lideri Adana 1954 FK ile grup şampiyonluğunu son maçta kaptıran Silifke Belediyespor baraj maçı yapmadan doğrudan ligde kaldı. Üçüncü Kozanspor baraj maçında Adana Vefaspor'a 3-0, dördüncü Erdemli Belediyespor yine baraj maçında Anamur Belediyespor'a 3-1 mağlup olarak BAL'a veda etti. Çok değil, geçen sezon 3. Lig'de yer alan Kozanspor böylece üst üste iki sezon küme düşmüş oldu. Beşinci Niğde Belediyespor ise baraj maçında Azatlıspor'u 3-0 mağlup ederek ligde kaldı.

Anahtar Kelimeler:
Silifke Spor Rakip
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36