Silifke Belediyespor’a Niğde freni!

Silifke Belediyespor’a Niğde freni!

Silifke Belediyespor’a Niğde freni!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 7. hafta maçında Silifke Şehir Stadında Niğde Belediyespor ile 0-0  berabere kaldı. Silifke Belediyespor, resmi olmasa da 17 puanla liderliğini sürdürüyor. Yarıda kalan Silifke Belediyespor-Mersin 33 FK maçı ile ilgili kararın hafta içi TFF tarafından verilmesi beklenirken, 3 puanın Silifke Belediyespor’a verileceği yönünde karar alınması bekleniyor.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

KENDİ SAHAMIZDA 2 PUAN BIRAKTIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

Kendi saha ve seyircileri önünde berabere kalarak 2 puan bıraktıkları için üzgün olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Her maça takım olarak galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Geçen hafta Erdemli deplasmanında bu hafta da kendi saha ve seyircimiz önünde 2 puan kaybettik. Futbolda zaman zaman böyle ufak kazalar olabiliyor. Bu iki maçtan da teknik heyetimizin ve futbolcularımızın gerekli dersleri çıkararak  galibiyet serisine yeniden başlayacaklarını düşünüyorum. Ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kaldı. Kozan ve Adana 1954 maçlarından iyi sonuçlar alıp ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz. Silifke Şehir Stadına gelerek bizleri destekleyen taraftarlarımıza, Silifkelilere çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Basın ve taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hilmi İnce, “Takımımız bu güne kadar yoluna dolu dizgin devam ediyor. Son 2 maçtır sahadan beraberliklerle ayrılıyoruz. İnşallah takım olarak bir an önce toparlanıp, istediğimiz skorları alacağız. Ayrıca VARIM kampanyamız devam ediyor, Silifkeliler, taraftarlarımız, Silifke’yi sevenler, takımımıza sempati duyanlar VARIM yazıp 1964’e SMS gönderebilirler.” Dedi.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Niğde Belediyespor maçını kazanmak istiyorduk ama maalesef sahada gerekli mücadeleyi ve agresifliği, kazanma hırsını gösteremedik. Ligde son  2 haftalık süreçte sahadan beraberliklerle ayrıldık. Son 2 maçımız Adana takımları ile olacak. Bu 2 maça da iyi hazırlanıp ilk yarıyı zirvede bitirmek istiyoruz. Pazar günü Adana deplasmanında oynayacağımız Kozanspor maçına hazırlanıp, konsantre olup galip gelmek için mücadele edeceğiz. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

SİLİFKE, ADANA’YA GİDİYOR!

Silifke Belediyespor, ligin 8. maçında Pazar günü saat 14:00’da Adana deplasmanında Kozanspor ile oynayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36