Silifke Belediyesporun Geleceği Emin Ellerde

Silifke Belediyesporun Geleceği Emin Ellerde

Silifke Belediyesporun Geleceği Emin Ellerde

Silifke Belediyesporun Alt yapı futbolcuları yaptıkları antrenmanlarla çalışmalarına hız verirken, hırsları ve istekli mücadeleleri ile güven veriyor.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde çalışmalarını sürdüren genç sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Silifke Belediyesporda yetenekli ve başarılı gençlerin bulunduğunu ifade eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Öncelikle eğitimlerde görev yapan tüm hocalarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Silifke Belediyespor takımımızın her zaman olduğu gibi çok yetenekli gençleri var. Türkiye’de genellikle yabancı hayranlığı olduğu gibi hep yabancı kontenjanının artmasını da isteyen birçok kulüpler mevcut.

Bir takımın alt yapı kadrosu ne kadar iyi ise geleceği ve başarıları o kadar yüksek ve parlak olacaktır. Sağlam zemini olmayan bir bina er geç çöker. Kökleri olmayan bir ağaç veya bir çiçek kurumaya mahkûmdur. Silifke ilçemizde binlerce yetenekli gençlerimiz vardır. Bunlar eğer iyi yetiştirilip, eğitilirse ileriki yıllar için Silifke için vazgeçilmez futbolcular olacaklardır. Ağaç yaşken eğilir sözünden çıkarak, her şeyin başında genç olacağı gibi, bu gençlere verilecek malzeme desteği, antrenman yapacak futbol tesisleri ve eğitimde o kadar önemlidir. Altyapısını kurmayan takımlar mumun eridiği gibi eriyip giderler. Takımlarımız milyon dolarlar harcamalarına rağmen başarı gelmediği gibi, çoğu futbolcular sezon bitmeden kulüplerini terk edip kaçmaktadırlar. Temennimiz altyapıyı oluşturmuş, bünyesinde kendi gençlerini yetiştirmiş ve Türk futboluna hizmet verecek kulüplerin çoğalmasıdır. Dediğim gibi, zemini sağlam olmayan bina çöker. Bu hususta spora her zaman destek vermeye takımımızı Silifke olarak birlik ve beraberlik içerisinde güçlendirmeye devam edeceğiz.

Bu pırıl pırıl gençlerimizin hepsi Silifkeli ve Silifkelilerin çocuğu. Bu çocuklarımızın ve gençlerimizin başarılı yerlere gelmesi hepimizi mutlu etmektedir. Ben hepsine başarılar diliyorum’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36