Silifke'de Bir İlk Yaşanacak

Silifke'de Bir İlk Yaşanacak

Silifke'de Bir İlk Yaşanacak

Mersin Süper Amatör Ligde ilk maçına çıkacak olan Silifke Belediyespor, Silifke tarihinde bir ilk olacak olan akşam maçında Silifke Şehir Stadında Cuma günü saat 19:00'da Tarsus Belediyespor ile mücadele edecek.

SİLİFKE TARİHİNDE İLK OLACAK MAÇTA TRİBÜNLERDE YERİNİZİ ALIN

Ligin ilk maçında Tarsus Belediyespor ile Silifke Şehir Stadında akşam maçında karşılaşacaklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek," Cuma günü saat 19:00'da 2019-2020 Sezonu  Süper Amatör Lig Açılış Maçında Tarsus Belediye Spor'u konuk edeceğiz. İlçemizde  ilk kez bir resmi  maç akşam oynanacak olup bu tarihi ana tanık olmanız için tüm taraftarlarımızı ve spor severleri maça davet ediyoruz."dedi.

Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu ise "Takım olarak sezon başından itibaren iyi çalıştık. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını maçları kazanarak alacağız. Silifke tarihinde bir ilk olacak gece maçına taraftarlarımızı, Silifkelileri bizleri desteklemeye bekliyoruz."dedi.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"Antrenmanlarımızla ve çalışmalarımızla lige çok iyi hazırlandık. Cuma günü akşam kendi saha ve seyircimiz önünde ilk resmi maçımıza çıkacağız. Takımımız bu maçta farkını ortaya koyarak lige galibiyetle başlayacaktır. Taraftarlarımızı Cuma akşamı Silifke Şehir Stadına bekliyoruz."dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79