Silifke de festival kupasi voleybol turnuvası basladi

Silifke de festival kupasi voleybol turnuvası basladi

Silifke de festival kupasi voleybol turnuvası basladi

Silifke’de festival kupası voleybol turnuvası başladı

Uluslar arası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan kurumlar arası voleybol turnuvası kapalı spor salonunda düzenlenen törenle başladı.

Düzenlenen törende konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “20-26 Haziran 2022 tarihleri arasında 49. Sunu düzenleyeceğimiz Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri içerisinde yer alan sportif faaliyetlerimiz arasında voleybol turnuvası da yer almaktadır. Bugün başlayan voleybol turnuvamız 17 Haziran 2022 tarihinde saat 19.30’da yine bu salonda yapılacak olan final karşılaşması ile sona erecektir. Ödül törenimizi ise festival kutlamaları içerisinde gerçekleştireceğiz. Düzenlediğimiz bu turnuva ile birlikte hem festival programımızı zenginleştirmeyi hem de kurumlar arası birlik ve beraberliğin sağlanmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Çünkü spor, dostluk ve kardeşliktir. İlçemizde bulunan resmi kurum ve kuruluşlarımızın voleybol turnuvasına ilgi göstermesi ve katılım sağlaması bizleri son derece memnun etmiştir. Maçlarımızın centilmence, güzellik içerisinde, birbirimizi severek sayarak, hoşgörü ve anlayışla geçmesini diliyorum. Turnuvamızın düzenlenmesine katkı sunan resmi kurum ve kuruluşlarımız başta olmak üzere  tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, turnuvaya  katılan takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kapalı spor salonunda düzenlenen ve toplam 19 takımın katıldığı  festival kupası voleybol turnuvası Silifke Belediyesi ve Ticaret Odası takımları arasında oynanan maçla başladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79