Silifke, evinde Gençler’i eli boş gönderdi

Silifke, evinde Gençler’i eli boş gönderdi

Silifke, evinde Gençler’i eli boş gönderdi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 6. Hafta maçında Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde karşılaştığı Samandağ Gençlerbirliğispor’u 2-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı. Silifke Belediyespor, 13 puanla 2. Sıraya yükselirken, golleri Ramazan Zengin ve Hacı Ali Geser attı.

Silifke Şehir Stadında 23.10.2022-18.11.2022 tarihleri arasında kışlık tohumlama ve çim saha bakımı yapıldığından dolayı maç Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde oynanırken, Silifke Belediyespor geçmiş oyunlarına göre olumlu sinyaller verdi.

TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Silifke Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Sadık Altunok, “Takımımız güzel bir oyunla sahadan galip geldi kutluyorum. Sezon başında bizlerle olan Teknik Direktör Faik Demir ve ekibine teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık, bu bir nöbet değişimi artık Muzaffer Tozlu hocamızla yola devam ediyoruz. Zaten tanıdığımız bildiğimiz bir hoca Muzaffer Tozlu inşallah başarılı olacağız. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz.” Dedi

ÜNAL ÜNÜVAR’I RAHMETLE ANIYORUM

Sözlerine de devam eden Silifke Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Sadık Altunok, Ünal Ünüvar sahasında galip gelmek ayrıca güzel. Sahaya ismi verilen Ünal Ünüvar Başkanımızı da rahmetle anıyorum. Mekanı Cennet olsun. Silifke için bir değerdi, 2. 3. Ligde mücadele ederken de her zaman takımın yanında ve büyük destekçisiydi. İnşallah adı bu sahada yaşamaya devam edecek.”dedi.

FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM

Takıma her zaman güven duyduğunu belirten Silifke Belediyespor Başkanı Gürhan Dölek, “Samandağ Gençlerbirliğispor maçından galibiyetle ayrıldığımız için mutluyum. Takımımız oyunsal anlamda da daha iyi olacak. İnşallah seri galibiyetlere devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ederim.”dedi.

HAK ETTİK, KAZANDIK

Samandağ Gençlerbirliğispor  karşılaşmasına hafta başından bu tarafa iyi hazırlandıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Sahada mücadele eden futbolcularımı kutluyorum. Göreve yeni geldim zaman ilerledikçe takımımız daha da iyi olacak. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

SİLİFKE, ADANA’YA GİDİYOR

Silifke Belediyespor, 7. Hafta maçında Adana deplasmanında Hadırlıgücü ile mücadele edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36