Silifke İdman Yurdu ve Taşucuspor çıkışta, Silifke Göksuspor düşüşte

Silifke İdman Yurdu ve Taşucuspor çıkışta, Silifke Göksuspor düşüşte

Silifke İdman Yurdu ve Taşucuspor çıkışta, Silifke Göksuspor düşüşte

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda 12. Hafta karşılaşmasında Silifke İdman Yurduspor, Ünal Ünüvar Spor Kompleksinde karşılaştığı ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşma da Bozyazı Belediyespor’u 4-3 yendi.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke İdman Yurdu 33 puanla grupta liderliğini sürdürürken, Süper Amatör Küme’ye çıkmak için emin adımlarla yürüyor. Son oynadığı 5 maçı da kazanan ve büyük bir çıkış yakalayan Taşucuspor Ünal Ünüvar Spor Kompleksinde karşılaştığı Gülnarspor’u 5-1 yenerek üst sıraları zorlamaya başladı.Ligde ilk 6 maçını kazanan Silifke Göksuspor ise, üst üste aldığı mağlubiyetlerle düşüşe geçerek orta sıralarda yer aldı. Silifke Göksuspor, Aydıncıkspor ile 3-3 berabere kalarak düşüşünü sürdürdü. Ligde genç bir kadro ile mücedele eden Çavuşbucağıspor, Anamur deplasmanında Anamur Muzspor’a 2-1 yenildi. Ligin dibine demir atan Silifke Bahçeköy ise Sertavul Esnafspor’a 3-0 yenildi. Ligde hiç galibiyeti olmayan Silifke Bahçeköyspor kalan maçlara prestij için çıkıyor. Grupta diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı, Mut İdman Yurdu Belediyespor, Anamur Gençlikspor’u 2-1 ile geçti. Mersin 1. Amatör Küme E grubunda 13. Hafta maçları ise şu şekilde; Çavuşbucağıspor-Taşucuspor, Bozyazı Belediyespor-Silifke Göksuspor, Sertavul Esnafspor-Silifke İdman Yurdu, Anamur Gençlikspor-Silifke Bahçeköyspor, Gülnarspor-Mut İdman Yurdu Belediyespor, Aydıncıkspor-Anamur Muzspor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36