Silifke, Niğde’de 2 puan bıraktı

Silifke, Niğde’de 2 puan bıraktı

Silifke, Niğde’de 2 puan bıraktı

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen namağlup lider Silifke Belediyespor, Niğde deplasmanında karşılaştığı Niğde Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, 40 puanla namağlup liderliğini sürdürdü.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

22. dakika da Süleyman Öztürk ile 1-0 öne geçen Silifke Belediyespor, ofsayt tartışmalı yediği golle sahadan 1-1 berabere ayrılarak 2 puan bıraktı. Silifke Belediyespor  en yakın rakibinin  3 puan önünde ligde son iki haftaya girdi.

FUTBOL TERÖRİSTLERİ İŞ BAŞINDA

Niğde deplasmanında oynanan ve 1-1 biten Niğde Bellediyespor maçı dönüşü Silifke Belediyespor kafilesi adeta ölümün  kıyısından döndü. Silifke Belediyesporu yeşil sahalarda yenemeyeler,  şampiyonluğu engellemek icin takım ve teknik direktör Muzaffer Tozlu üzerinden günlerdir algı yaratmak için yoğun çaba sarfederken, yetinmediler, bu kez de Silifke  Belediyesporlu futbolcuları taşıyan takım  otobüsünün lastigini bıçaklayarak, futbolcuları ölümle karşı karşıya bıraķtılar. Maç sonu stadtan ayrılan takım otobüsünün Pozantı yolunda seyir  halinde iken, sağ ön lastiğinin aniden inmesi sonucu otobüsteki futbolcular ve idareciler ile teknik heyet büyük tehlike atlattı.

Yapılan kontrollerde otobüsün ön lastiğinin, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 4 ayrı yerinden bıçaklandığı tesbit edilirken, olası büyük bir  facia ucuz atlatılmış oldu.

BERABERLİK İÇİN ÜZGÜNÜZ

Niğde deplasmanından beraberlikle döndükleri için üzgün olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Karşılaşmanın zorlu olacağını biliyorduk. Niğdede hava şartları, zemin şartları iyi değildi. Futbolcularımız hem hava hem de rakiple mücadele etti. 1-0 da öne geçtik ama skoru koruyamadık. İnşallah Kozanspor maçı ile birlikte çıkışımızı sürdüreceğiz.” dedi.

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM

Pazar günü Kozanspor ile oynayacaklarını ve bu maçın çok önemli olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Ligin boyu kısaldı. 2 hafta sonra lig bitecek. Takımımıza güveniyorum. Daha kaybedilmiş bir şey yok, moral motivasyonumuzu bozmadan Pazar günü Silifke Şehir Stadında oynayacağımız Kozanspor FK maçına odaklanmalıyız. İnşallah taraftarlarımızın da desteği ile bu maçı kazanıp, son hafta Adana FK maçını da kazanacağız. Bu zamana kadar namağlup geldik namağlup şampiyon olup, playoff maçlarına gideceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

DAHA İYİ OLABİLİRDİK

Niğde deplasmanında 2 puan bıraktıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Kazanmamız gereken bir maçtı, ilk yarı ve 2. Yarının son 15 dakikasına kadar istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Son 15 dakikada çok pozisyonlar bulmamıza rağmen golü bulamadık ve sahadan 1-1 berabere ayrıldık. En yakın rakibimizle puan farkı 3’e indi ve 2 hafta kaldı. Bu 2 haftada Adana takımları olan Kozan FK ve Adana FK ile oynayacağız. İnşallah bu 2 maçı da alacak güce sahibiz. Pazar günü oynayacağımız Kozanspor  FK maçına sıkı bir şekilde hazırlanıp, taraftarlarımız önünde 3 puan alacağız.” dedi.

PAZAR GÜNÜ FİNAL HAVASINDA MAÇ

Ligin 17. Hafta Maçında Silifke Belediyespor, 03 Nisan 2022 Pazar günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında Kozanspor FK ile karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79