Silifke sezona galibiyetle başladı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Silifke Belediyespor, 2023-2024 Futbol sezonunun ilk maçında deplasman da karşılaştığı Pazarspor’u 90+2’de bulduğu gol ile 1-0 yendi.

Silifke sezona galibiyetle başladı

Pazar İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya Silifke Belediyespor, Rasim, Suat, Cenk, Dede, İbrahim, Aygün, Erhan, Ahmet, Anıl, Şamil, Halil 11’i çıkarken, Silifke Belediyespor’un golünü Ali Deniz Kurt attı. 

Haber: Mehmet Ceylan / Akdenizhaberler 


TAKIMIMIZI KUTLUYORUM


Ligin ilk maçında deplasmanda galip gelen teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Yeni sezona takımımız iyi hazırlandı. Ligin ilk maçında deplasmanda Pazarspor karşısında alınan galibiyet çok değerli ve güzel. İnşallah zaman ilerledikçe takımımız daha da iyi olacak. Silifke Belediyespor olarak bu lige renk katacağız. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 


LİGE 3 PUANLA BAŞLAMAK DEĞERLİ
Ligin ilk maçında deplasmanda 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Hazırlık dönemimizi çok iyi geçirdik. Ligin ilk maçında 2. Ligden yeni düşmüş Pazarspor ile oynamak ve kendi sahalarında onları yenmek takımımız adına umut verici. Bu galibiyet moral motivasyon anlamında da takımımıza güç verdi. Futbolcularımın hepsine güveniyorum. İnşallah futbolcularımız ile birlikte daha iyi çalışmalarla istediğimiz yerde olacağız. Bizlere her zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. 


YÖNETİMDE YALNIZ BIRAKMADI
Pazar deplasmanında Silifke Belediyespor’u Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Özel, Halil Sarı, Mustafa Çevik, Mehmet Ertaş’ta yalnız bırakmadı. 


SİLİFKE EVİNDE TURGUTLUYU AĞIRLAYACAK 
Silifke Belediyespor ligin 2. maçında Pazar günü saat 19:00’da Turgutluspor’u ağırlayacak. Silifke Şehir Stadında oynanacak karşılaşma geçen sezon oynanan Anamur Belediyespor maçında yaşanan olaylardan dolayı karşılaşma seyircisiz oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36