Silifke stadının ışıklandırmaları tamamlanıyor

AK Parti Mersin Milletvekili Özkan'dan Silifke'ye Ziyaret

Silifke stadının ışıklandırmaları tamamlanıyor

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Silifke’ da yapımı tamamlanmak üzere olan şehir stadyumunda yapılan ek tribün ve ışıklandırma çalışmalarını inceledi.

AK Parti Silifke Kadın Kolları’nın 5. olağan Genel Kuruluna katılmak için  Silifke’ye gelen Milletvekili Özkan, lçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte stada yapılan çalışmaları inceleyip bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe, stadın son durumu ve yapılanlar hakkında geniş bilgi verdi.

Özkan, burada yaptığı açıklamada, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak halkın rahat bir ortamda, akşamları da maç izleme ve spor yapma imkanı bulacağını kaydetti.

Stadın ışıklandırması tamamlandıktan sonra akşamları da maçların ve diğer spor organizasyonların yapılacağını ifade eden Özkan, ilçeye hizmetlerin devam edeceğini bildirdi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79