Silifke Takımları lige merhaba dedi

Silifke Takımları lige merhaba dedi.

Silifke Takımları lige merhaba dedi

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda mücadele eden Silifke takımları ligin ilk maçlarına çıktılar. E grubunda Silifke idmanyurdu, Silifke Göksuspor, Silifke Gülnarspor, Silifke Bahçeköyspor, Çavuşbucağıspor ve Taşucuspor takımları bulunuyor. 


Mersin Süper Amatör Küme’ye çıkmak için iddialı bir kadro kuran Silifke İdmanyurduspor Bozyazı deplasmanında Bozyazı Belediyespor’u 3-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Silifke Gülnarspor ile Taşucuspor 1-1 berebere kalırken, Silifke Göksuspor deplasmanda Aydıncıkspor’a 2-1 yenildi. Aydıncıkspor-Silifke Göksuspor maçında Aydıncıkspor’un cezalı oyuncu oynattığı belirtilirken, Silifke Göksuspor Mersin ASFK’ye dilekçe vererek maçın 3-0 hükmen kazanılması yönünde karar bekleniyor. Silifke Bahçeköy ise Mut deplasmanında Sertavul Esnafspor’a 3-1 yenildi. Çavuşbucağıspor ise futbolcuların PCR testi ve aşı kartını yetiştiremediği için Anamurspor’a 3-0 hükmen mağlup sayıldı.
Mersin 1. Amatör Küme E grubu 2. Hafta maçları ise şu şekilde, Taşucuspor-Çavuşbucağıspor, Silifke Göksuspor-Bozyazı Belediyespor, Silifke İdman Yurduspor-Sertavul Esnafspor, Silifke Bahçeköyspor-Anamur Gençlikspor, Mut İdman Yurdu-Silifke Gülnarspor, Anamur Muzspor-Aydıncıkspor maçları oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36