Silifke'ye nazar değdi

Silifke'ye nazar değdi

Silifke'ye nazar değdi


Mersin Süper Amatör Küme'de şampiyonluk hedefleyen Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadında karşılaştığı en yakın rakibi Erdemli Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, 16 puan ile liderliğini sürdürdü. Karşılaşma öncesi Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan askerlerimiz için Saygı duruşunda bulunulurken, İstiklal marşı da okundu.

55.dakika da Mehmet Ünal'ın golüyle öne geçen Silifke Belediyespor, oyunun çok durmamasına rağmen hakemin karşılaşmaya +7 eklemesiyle 90+3'te yediği golle karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Hakem tarafından 7 dakika uzatma verilmesi tribündeki taraftarlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, bu karar ıslaklarla protesto edildi.

Silifke Belediyespor sahaya; Mustafa Kısa, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, Ahmet Bağış, Tufan Esin(K), Mert Yarar, Arda Kılıç, Mustafa Köseoğlu, Ramazan Zengin, Hacı Ali Geser, İbrahim Gök on biri ile çıktı.

Galibiyet için çıktıkları karşılaşmadan beraberlikle ayrıldıklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, "Karşılaşmaya iyi başladık. Özellikle ilk yarıda net pozisyonlar bulduk ama faydalanamadık. İkinci yarı öne geçmemize rağmen hakemin anlam veremediğimiz şekilde karşılaşmayı 7 dakika uzatması sonucunda şanssız bir şekilde kalemizde golü gördük. Artık bu maçı unutup, maçtan dersler çıkarıp önümüze bakmalıyız. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz."dedi.

Son dakika da sahadan beraberlikle ayrıldıklarını belirten Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu,"Erdemli Belediyespor karşısında üstün bir oyun oynadık. Hakemin 2. yarıya 7 dakika eklemesi ile son dakikalarda golü yedik. Sahadan beraberlikle ayrıldık, liderliğimiz sürüyor. Biz şampiyon olacağız. Takımımıza nazar boncuğu olsun. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz."dedi.

Karşılaşmayı  Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu,Silifke Belediyesporlu yöneticiler ve sporseverler izledi.

SİLİFKE BELEDİYESPOR, DEPLASMANDA OYNAYACAK!

Silifke Belediyespor, ligin 7. maçında 20.10.2019 Pazar günü saat 16:00'da deplasmanda Mersin Suni Çimde Akdenizgücü ile oynayacak.

Anahtar Kelimeler:
Silifkeye Nazar Değdi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36