Silifke, Zoru Seviyor!

Silifke, Zoru Seviyor!

Silifke, Zoru Seviyor!


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 10. hafta maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Kilis Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Kilis Belediye Spor'un son dakikalara kadar 1-0 lık üstünlüğü ile devam eden karşılaşmada taraftarların da büyük desteği ile son 5 dakika 2 gol bulan Silifke Belediye Spor, karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmayı Kilis Belediyespor 10 kişi tamamlarken, Silifke Belediyespor’un gollerini 85. Dakikada Özcan Özdemir(P) ve 90. Dakikada Ramazan Zengin attı. Silifke Belediyespor 19 puanla grupta 3. Sırada yer alıyor. 


GALİBİYETİ SİLİFKE HALKINA VE TARAFTARLARA ARMAĞAN EDİYORUM
Zorlu bir maçı kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Sadık Altunok, “Karşılaşma boyunca yerimizde duramadık, 1-0 geriye düştük ama futbolcularımız oyunu bırakmadılar ve kazandık. Yönetim Kurulumuzu, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Silifke’mize bu galibiyet çok yakıştı.” dedi.


MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ
Ligin sonuna kadar sahada mücadelelerini devam ettireceklerini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Kilis Belediyespor karşısında özellikle ilk yarıda olmak üzere  goller kaçırdık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Futbolcularımız maçı bırakmadılar ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldık. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyorum. İnşallah daha da iyi olacağız. Bizleri tribünlerden destekleyen taraftarlarımıza ve sporseverlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.


OYUNU ZORA SOKTUK AMA KAZANDIK
Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise “Kilis Belediyespor karşılaşmasına iyi hazırlandık. Karşılaşmaya da iyi başladık. İlk yarı da yakaladığımız net pozisyonları değerlendiremedik. 2. Yarıya da iyi başladık ama kalemizde şanssız bir gol gördük. Yediğimiz golden sonra yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile son 5 dakikada golleri bulduk ve karşılaşmadan 2-1 üstünlükle ayrıldık. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz iyi bir takımız ve kendimizi daha da geliştireceğiz. İlk yarının bitimine de 3 hafta kaldı, önümüzde Gaziantepgücüspor, 5 Temmuz İskenderunspor ve Ceyhanspor maçları var. Bu 3 maçı da kazanıp ilk devreyi  üst sıralarda bitireceğiz. 90 dakika boyunca susmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.


MAVİ YENGEÇLER VE ULTRAS 1964 GALİBİYETTE ROL OYNADI
Kilis Belediyespor karşısında 1-0 geriye düşülmesine rağmen “Mavi Yengeçler” ve “Ultras 1964” taraftar grubu 12. Adam görevini layıkıyla yerine getirerek geri dönüşte büyük rol oynadı. 90 dakika boyunca desteğini devam ettiren taraftarlar, maç sonunda da futbolcularla birlikte büyük bir sevinç yaşadılar.
SİLİFKE, GAZİANTEP’E GİDİYOR
19 Puanlı Silifke Belediyespor ligin 11. Hafta mücadelesinde Gaziantep deplasmanında Gaziantepgücüspor ile 3 puan mücadelesi verecek.


ANAMUR KAZANDI, HOMURLU BERABERE KALDI
Gruptaki diğer Mersin takımlarından Anamur Belediyespor, deplasmanda Antakya Belediyespor’u 2-0 yenerken, Homurlu 1951 Spor ise kendi evinde Gaziantepgücüspor ile 1-1 berabere kaldı. 11. Hafta mücadelesinde Anamur Belediyespor kendi evinde Araban Belediyespor ile karşılaşırken, Homurlu 1951 Spor da deplasmanda 5 Temmuz İskenderunspor ile mücadele edecek.

Anahtar Kelimeler:
SilifkeZoru Seviyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36