Silifke’li Başarılı Sağ Bek İmzayı Attı

Silifke’li Başarılı Sağ Bek İmzayı Attı

Silifke’li Başarılı Sağ Bek İmzayı Attı


Birçok profesyonel lig takımlarında forma giyen 30 yaşındaki Silifke’li başarılı sağ bek 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Sivas Belediyespor ile anlaştı.
Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde gerçekleşen imza törenine, Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, başarılı futbolcu Mustafa Murat Uslu katıldı.
İmza töreninde bir konuşma yapan Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, “Başarılı oyuncu Mustafa Murat Uslu ile anlaştığımız için mutluyuz. Mustafa Murat Uslu’ya şehrimize ve kulübümüze hoş geldin diyor, yeşil beyazlı forma ile nice başarılara imza atmasını temenni ediyoruz.” dedi.
Sivas şehrine geldiği ve Sivas Belediyespor Kulübü ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirten başarılı sağ bek Mustafa Murat Uslu, “Türkiye’nin güzide kulüplerinden Sivas Belediyespor ile anlaştım, bu süreçte bana yardımcı olan Kulüp Başkanıma, yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Sivas Belediyespor’un başarısı için çok çalışacağım. İnşallah, futbolcu arkadaşlarımızla birlikte el ele verip takımımız daha iyi yerlerde olacak.” dedi.
1992 doğumlu olan tecrübeli sağ bek Mustafa Murat Uslu daha önceleri Ümraniyespor FK, Altay spor ve son olarak Amedspor SK gibi birçok lig takımlarında forma giydi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36