Silifkeli Engelli sporcu Umut Gençler’den bir başarı daha

Silifkeli Engelli sporcu Umut Gençler’den bir başarı daha

Silifkeli Engelli sporcu Umut Gençler’den bir başarı daha

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

1979 Mersin ili Silifke ilçesi Taşucu mahallesi Doğumlu olan Paralimpik sporcu olan Umut Gençler Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gaziantep de yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Şampiyonasında 400 Metre serbest stil de Türkiye 3.lüğü ve 200 metre bireysel karışıkta Türkiye 2.liği kazanan genç sporcu

" Bir Mersin’li olarak tahmini 250 bine yakın engelli vatandaşımızın bulunmasına rağmen Türkiye çapında müsabakalarda yüzme braşında ve yapmış olduğum triatlon branşında sporcu sayısı çok yetersiz bulunmakta. Bu ilimiz için büyük bir eksiklik sadece Silifke ilçemizde 2500 - 3000 civarında engelli vatandaşımız ikamet etmekte olup bu tarz yarışlarda mücadele edecek sporcuların olmamasının derin üzüntüsünü yaşamaktayım. Bir paralimpik (engelli sporcu) olarak Mersin ilimi daha iyi yerlere taşımak için çalışmalarıma hırsla devam etmekteyim. Umarım benim yaptığım çalışmalar birilerine örnek teşkil eder çıktığımız bu yolda ilerde daha iyi sporcuların yetişmesine vesile olabilirim. Yetkililerin bu başarılarımı göz ardı etmemesini bana her türlü kolaylığı sağlamalarını istiyorum.    Unutmamak Gerekli Her İnsan Bir Engelli Adayıdır."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
berkay 2 yıl önce

bizlere örnek oluyorsun umut abi gurur sebebisin iyiki varsın

Avatar
berkay 2 yıl önce

başarılarının devamını dilerim umut abi...gurur sebebisin iyiki varsın!!

banner36