Silifke’li Esnaflardan Belediyespor’a bayraklı destek

Silifke’li Esnaflardan Belediyespor’a bayraklı destek

Silifke’li Esnaflardan Belediyespor’a bayraklı destek
 Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor’a, Silifke’li esnaflardan bayraklı destek geldi.

Silifke Belediyespor’a destek veren firmaların yer aldığı kırmızı lacivert takım bayrakları Atatürk, Menderes, İnönü Caddeleri ile Narlıkuyu, Atakent, Atayurt ve Taşucu Mahallelerinde belirlenen noktalara asıldı.

“TAKIMIMIZA DESTEK VEREN ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Şehrin farklı noktalarına asılan bayrak çalışmalarını yakından takip eden ve konu hakkında bilgi veren Silifke Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Alp Kadıoğlu ”Yönetim kurulu arkadaşlarımızla bu güne kadar uyum içinde çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Arkadaşlarımızla “Bayrak Kampanyası” çalışması yaptık ve Silifke’li esnaflarımız, iş insanlarımız bizlere destek verdiler, çok teşekkür ediyoruz. 150 esnafımız kampanyaya katılarak kulübe destek veren firmalarının isimlerinin yazılı olduğu takım bayraklarını şehrin ana arterlerine asmaya başladık. İnşallah İlçemizin her yerini kırmızı lacivert bayraklarla donatarak takımımıza maddi manevi katkı sağlayacağız. Bizlere her zaman maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

SİLİFKE BAYRAKLARLA SÜSLENDİ

Her zaman ve şartta Silifke’nin yeşil sahadaki gururu Silifke Belediyespor’un yanında olduklarını belirten Silifke’li esnaflar, “Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de şehrimizi temsil edecek olan Silifke Belediyespor’a başarılar diliyoruz. Bizlerde takımımıza sahip çıkma adına Silifke Belediyespor yönetim kurulu üyelerinin başlattığı bayrak kampanyasına destek verdik. Her zaman takımımızın yanındayız. Tüm Silifke’nin bu bayrak kampanyasına destek vermelerini istiyoruz.”dediler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79