Taşucuspor'dan sponsorlara plaket

Bu sezon Mersin 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Taşucuspor yöneticileri, geçen sezon takıma maddi manevi katkı sunan iş insanlarını ziyaret ederek plaket takdim etti.

Taşucuspor'dan sponsorlara plaket

 Bu sezon Mersin 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Taşucuspor yöneticileri, geçen sezon takıma maddi manevi katkı sunan iş insanlarını ziyaret ederek plaket takdim etti.

Kompen  Silifke Bayi Ali Yapalak'ı,  Agrozen Tarım Özen Özet'i, MBR Tantuni Mehmet Bakır'ı ve Diyetisyen Beril Metin'i iş yerlerinde ziyaret eden Taşucuspor'lu yöneticiler teşekkür plaketlerini takdim ettiler.

Takımlarına maddi manevi destek veren iş insanlarına teşekkür ettiğini belirten Taşucuspor Kulübü Başkan Yardımcısı Fatma Girgeç,"Takımımız bu sene Mersin 1. Amatör Küme de mücadele edecek. İnşallah bu senede başarılı maçlar çıkaracağız. Takımımıza destek veren, katkı sunan herkese çok teşekkür ediyoruz. Kadın olarak Başkan Yardımcısı olarak görev aldığım Taşucuspor Kulübü yönetici arkadaşlarıma da bana bu görevi verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Futbola da kadın eli değdi. Taşucuspor daha iyi yerlerde olacak." dedi.

Amatör Küme takımlarının sponsorlara ve desteklere ihtiyacı olduğunu belirten Taşucuspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Akın Yıldız,"Takımımız geçen sene Mersin 2. Amatör Kümede mücadele ederken, pandemiden dolayı maçlar yarıda kalmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu kararı ile 1. Amatör ve 2. Amatör birleştirildi. Bu sene 1. Amatör Kümede oynayacağız. Yönetim Kurulu olarak uyum içerisinde çalışıyoruz. Takımımıza maddi manevi destek veren iş insanlarına teşekkür ederken, onlara plaket hediye ettik. Sponsorlarımız her zaman yardımcı oluyorlar. İnşallah bu sene de yardımcı olacaklar. Silifke'de ve Taşucu'nda takımımıza maddi manevi destek veren iş insanlarımıza ve esnaflarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu sene de iyi bir kadro kurarak şampiyonluk mücadelemizi vereceğiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36