Taşucuspor’da hedef B.A.L

Taşucuspor’da hedef B.A.L

Taşucuspor’da hedef B.A.L

Mersin 1. Amatör Kümede geçen yıl istediği sonuçları elde edemeyen Taşucuspor 2022-2023 futbol sezonuna iddialı hazırlanıyor. Yapmış olduğu transferlerle adından çok söz ettiren Taşucuspor, yeni sezon çalışmalarına Taşucu Şehir Stadında başladı.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

TAŞUCUSPOR’U DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ

Kulüp Başkanı başarılı iş adamı Durmus Ali Turur’un el attığı kulüp, adeta futbolda da başarıyı yakalayacak gibi gözüküyor. Taşucuspor’u Daha İyi Yerlere Taşıyacaklarını belirten Başkan Ali Turur, “Eksikliklerimizi ve hatalarımızı tespit ederek, takımımızı hak ettiği konuma getirmenin kararlılığı içerisinde olacağız. Yeni teknik direktörümüz ve futbolcularımızın tecrübesi ve başarılarıyla takımımızı yeniden zaferlerle donatacağız. Taşucu halkına, esnaflarına, iş insanlarına maddi manevi destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Taşucuspor daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Bir hedef belirledik ve o hedefe ulaşacağız. Yeni transferler ve geçen yıl takımımız da oynayan futbolcularımızla birlikte Şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah şampiyon olup Süper Amatör’de daha sonra da hedefimiz BAL liginde oynamak olacaktır” dedi.

TAŞUCUSPOR BAŞARILI OLACAK

Uzun zamandır Taşucuspor ile yakından ilgilenen ve başkanlığını da gerçekleştiren Vakkas Tulgar, Durmuş Ali Turur’un başkan olmasının ardından As Başkanlığına getirildi. Takımın her zaman yanında olduğunu belirten Vakkas Tulgar “Bu sezon iyi mücadele edip,Şampiyon olmak istiyoruz.Takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

TAŞUCUSPOR’U HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Taşucuspor ailesinin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Taşucuspor Teknik Direktörü Ergin Ak,” Öncelikle 3 yıldır Silifke Belediyespor’da gururla yürüttüğüm yardımcı antrenörlük görevimden ayrılmıştım. Teknik Direktörlük yolunda benim en büyük yardımcım yol gösterenim Muzaffer Tozlu hocama çok teşekkür ediyorum. Taşucuspor başkanımızın sunduğu teklifle kendime yeni bir hedef yeni bir yol belirledim ve Taşucuspor’da Teknik Direktörlük görevini kabul ettim. Taşucuspor’u hakkettiği noktaya getirmek için yola çıktık Allah yar ve yardımcımız olsun. Bana bu görevi layık gören Taşucuspor başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. İnşallah hedefimiz 2 yılda Bölgesel Amatör Lige çıkmak. Hep birlikte bu hedefimize ulaşmak için çok çalışacağız.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
Taşucusporda Hedef B.A.L
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36