Taşucuspor’da Hedef Şampiyonluk 

Taşucuspor’da Hedef Şampiyonluk 

Taşucuspor’da Hedef Şampiyonluk 

Mersin Mehmet Sor 1A D (Silifke) Grubunda mücadele eden Taşucuspor, ilk yarı maçlarının tamamlanması ile ligi 21 puanla lider tamamladı. Grupta oynadığı 8 maçta 7 galibiyet 1 mağlubiyet alan Taşucuspor, rakip kaleye 22 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü.


TAŞUCUSPOR’U DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ 
Kulüp Başkanı başarılı iş adamı Durmus Ali Turur’un el attığı kulüp, adeta futbolda da başarıyı yakalayacak gibi gözükürken, Taşucuspor’u daha iyi yerlere taşıyacaklarını belirten Başkan Durmuş Ali Turur, “Eksikliklerimizi ve hatalarımızı tespit ederek, takımımızı hak ettiği konuma getirmenin kararlılığı içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Taşucusporumuz 1968 yılında kurulan köklü bir kulüptür. Yönetimizin, teknik heyetimizin, futbolcularımızın ve Taşucu halkının desteği ile daha iyi noktalara geleceğiz. Bu grupta şampiyon olup, Süper Amatör Kümeye çıkacağız. Sonrasındaki hedefimizde Bölgesel Amatör Lig olacak. Taşucu halkına, esnaflarına, iş insanlarına maddi manevi destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Taşucuspor daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor.” dedi.


HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK 
Uzun zamandır Taşucuspor ile yakından ilgilenen ve başkanlığını da gerçekleştiren Vakkas Tulgar, Durmuş Ali Turur’un başkan olmasının ardından As Başkanlığına getirildi. Takımın her zaman yanında olduğunu belirten Vakkas Tulgar “Bu sezon iyi mücadele edip, Şampiyon olmak istiyoruz. Ligin ilk yarısını lider olarak tamamladık. İnşallah lig sonunda da ipi göğüsleyeceğiz. Bizlere maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 


ROTASIZLAR HER MAÇ DESTEK VERDİ
Taşucuspor’un taraftar grubu “Rotasızlar” içerde ve deplasman da olan tüm maçlarda takımın yanında olurken, tribünlerden verdikleri desteklerle Taşucuspor’un başarılı maçlar çıkarmasında yardımcı oldular.


DİĞER SİLİFKE TAKIMLARI İSTENİLENİ VEREMEDİ
Taşucuspor’un ilk yarıyı 21 lider bitirdiği grupta, diğer Silifke takımları Silifke Gülnarspor, Kurtuluş Deltaspor ve Çavuşbucağıspor oynadıkları karşılaşmalarda istenilen sonuçları alamadı. Grupta Kurtuluş Deltaspor 5 puanla 7. Sırada, Çavuşbucağıspor 4 puanla 8. Sırada, Silifke Gülnarspor’da 3 puanla 9. Sırada bulunurken, bu 3 takımda son 3 sırayı paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36