Tozlu, Hedefimiz Daima İleri

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor hazırlık çalışmalarının Silifke etabını tamamladı.

Tozlu, Hedefimiz Daima İleri

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK

Silifke’de yapılan çalışmaları değerlendiren Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “17 Ağustos Pazartesi günü başladığımız Silifke 1. etap hazırlık kampı bizim açımızdan çok iyi ve verimli geçti. Havaların sıcak olmasından dolayı ilk zamanlar biraz zorlandık.  Günde çift antrenman yaptık. Sporcularımız gayet uyumlu ve istekli bir tablo çizdiler. Takımdaki tecrübeli futbolcularda bu konuda genç arkadaşlarımıza yardımcı oldular. 2. etap çalışmaları öncesinde takımımıza izin verdik.” dedi.

Sözlerine devam eden Tozlu, “Öncelikle 21 yıl sonra tekrar döndüğümüz 3. Ligde bu yıl  için yapılanmak ve lige iyi başlamak istiyoruz. İlerleyen haftalarda alacağımız sonuçlar hedeflerimiz konusunda daha belirleyici olacaktır. Beni tanıyanlar iyi bilir ki hedef daima en ilerisidir. 2. Etap çalışmalarımız için 3 Ağustos’ta Kızılcahamam kampımız başlıyor. Kampta 4 hazırlık maçı planladık. Hazırlık maçları dışında çok yoğun bir çalışma bizleri bekliyor. Burada hem takım ruhunu yakalamak hem de oyuncuların saha içerisinde uyumlarını daha da artırarak lige hazır girmek istiyoruz. Bizi, deplasmanla başlayan lig periyodunda zorlu bir sürecin beklediğini biliyoruz. Bu zorlu maratonu hedeflerimiz ve hayallerimiz doğrultusunda tamamlayacağımıza inanıyoruz. Çalışmadan, alınteri dökmeden, birlikte hareket etmeden ve takım olarak aynı hedefe yürümeyi istemeden asla başarı gelmez inancındayım.”

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Tozlu, “Belediye Başkanımız Sadık Altunok, Kulüp Başkanımız Gürhan Dölek ve yönetim kurulumuza bizlere sağladıkları bu güzel çalışma ortamından dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızda oluyorlar.” dedi.

TARAFLARLARIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA

Taraftarlara da destekleri için teşekkür eden Tozlu, “İç saha ve deplasman maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan büyük Silifke Belediyespor taraftarlarının desteğini her zaman olduğu gibi bu sezonda bekliyoruz.” dedi.

Haber: Mehmet Ceylan

Maçkolik ve Fotomaç Silifke Spor Muhabiri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36