Turgut, "Takımımızın Play-off yolu açık olsun"

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mersin Süper Amatör Kümede Şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) yolunda emin adımlarla yürüyen Medcem Silifke Belediyespor futbolcularını ve yöneticilerini tebrik ederek, Playoff karşılaşmalarında başarılar diledi.

Turgut, "Takımımızın Play-off yolu açık olsun"

Medcem Silifke Belediyespor normal sezonu 71 puanla lider bitirerek, playoff maçlarına 8 puanla başlayacak.

GRUBUNU LİDER BİTİREN TAKIMIMIZI KUTLUYORUM

Normal Sezonu lider bitiren Medcem Silifke Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut “İlçemiz, gerçekten spor alanında başarılı ve alt yapısı sağlam bir ilçe. Takımımız sezon başından buyana güzel bir performans sergiliyor. Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes kendini bu yola hazırlayarak, inanmış ve kararını ortaya koymuş durumda.

Bugüne kadar elde ettiği başarılardan dolayı başta teknik heyetimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Kulüp başkanımız ve yönetici arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır. Takımımız, Playoff maçlarında da başarılı olup şampiyon olacaktır. Silifke’miz daha üst ligleri profesyoneli hak ediyor. Playoff maçlarında takımımıza başarılar diliyorum.”dedi.

6 TAKIM PLAYOFF MAÇLARI OYNAYACAK.

Mersin Süper Amatör Kümede ilk 6’ta bitiren Medcem Silifke Belediyespor, Toroslar Belediyespor, Ormanspor, Akdeniz Belediyespor, Tarsusgücü ve KuvayiMilliyespor çift devreli lig usulü playoff maçları oynayacak. Grubu birinci lider bitiren direk BAL’a çıkarken, ikinci olan Bal’dan düşen takımla playoff oynayacak. Playoff maçları fikstürü ileriki günlerde çekilecek.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79