Zafer Kupasında Dereceye Girenler Belli Oldu

Yenilenen yeni yüzü ile geleceğin tenisçilerinin yetişeceği Silifke Belediyespor Bayram Ali Öngel Spor Tesislerinde 30 Ağustos Tenis Turnuvası sona ererken, dereceye giren tenisçiler kupa ve ödüllerini yapılacak olan törenle alacaklar.

Zafer Kupasında Dereceye Girenler Belli Oldu

Yenilenen yeni yüzü ile geleceğin tenisçilerinin yetişeceği  Silifke Belediyespor Bayram  Ali Öngel Spor Tesislerinde 30 Ağustos Tenis Turnuvası  sona ererken, dereceye giren tenisçiler kupa ve ödüllerini yapılacak olan törenle alacaklar.

İki ay önce başlayan ve çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalara sahne olan 30 Ağustos Tenis Turnuvasında Master birincisi İsmail Karakuş, Master ikincisi Işık Özertürk, Bayanlar birincisi Özge Soldan, Bayanlar ikincisi Göksu Vural, A kategorisi birincisi Uğurhan Uğur, A kategorisi ikincisi Onur Aktaş, B kategorisi birincisi Alperen Küpeli, B kategorisi ikincisi Yavuz Karlı oldu.

Tenis turnuva karşılaşmalarının centilmence geçtiğini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Silifke'de tenis kortuna büyük bir ilgi var. Turnuvaya da katılan insan sayısı ilginin çokluğunu gösterdi. Turnuvada başarılı olan sporcuları tebrik ediyorum. Turnuvalar haricinde tenis hocalarımızla, tenis severlerle birlikte genç yetenekler de bu kortlarda eğitim alıp çalışarak, kendini geliştirecek  ve inanıyorum ki Silifke'den geleceğin tenis şampiyonları çıkacaktır." dedi.

Turnuva hakkında bilgi veren Silifke Belediyespor Tenis Şube Sorumlusu ve Turnuva Direktörü Murat Araycı, "Tesislerimizde yaklaşık iki aydır, Master A Kategorisi, Master B Kategorisi ve Bayanlar kategorilerinde maçlar oynandı. Turnuva Başhakemi Uğur İnan ve Kadir Özcan ve Hakan Yaşasın hocalarımızla birlikte bu süreçte çekişmeli, heyecanlı ve centilmence geçen karşılaşmalar oldu. Dereceye giren sporculara ileri ki günlerde tesislerimizde yapacağımız törenle kupa ve hediyelerini vereceğiz. Kış döneminde de tekrar bir turnuva daha yapacağız.Turnuvaya destek veren, emek harcayan herkese ve turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ediyorum. "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79