AKDOĞAN, DUA VE ALKIŞLARLA KARŞILANDI

AKDOĞAN, DUA VE ALKIŞLARLA KARŞILANDI

AKDOĞAN, DUA VE ALKIŞLARLA KARŞILANDI

VATANDAŞLAR ERSİN AKDOĞANI ALKIŞ VE DUALAR İLE KARŞILADI.

Mersin’in Erdemli ilçesi Elbeyli mahallesinde 2019 yılında başlatılan 18 km sulama suyu projesi tamamlanarak dualar eşliğinde ve kurbanlar kesilerek açılışı yapıldı. 

Elbeyli mahallesinde gerçekleştirilen 15 Bin dönüm arazinin sulanacağı programda, Elbeyli mahalle muhtarı Emin Balcı, Ersin Akdoğan başkan köyümü kendi köyü gibi benimsedi, 15 bin dönüm arazinin sulanacağı sulama suyunu köyüme getirdi. Allah razı olsun kendinden dedi.

Mahalle sakinlerinin ve basın mensuplarının katıldığı programda konuşma yapan Akdoğan sözlerine şöyle devam etti. ‘’ Bugün burada bir kutlu davanın sonucunu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öncelikle sizler beniz nazarımda her zaman değerli bir mahallemizdiniz. İlk kıvılcım ateşimize biz burada başladık. 2019 Yılından beri çalışmalarımıza devam ettik ve bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Elbeyli mahallemize bugüne kadar yaptığımız çalışmalar toplamda 18 km gibi bir rakama ulaştık. Kısmet olurda üçüncü etabında bitirdiğimizde Elbeyli mahallemizin sulanmadık arazileri kalmayacak.

Bu anlamda değerli ağabeyim, Muhtarım ve Kooperatif başkanım Emin beye, sizlere bizlere vermiş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederim. Bu anlamda bizleri desteklediniz. Arkamızda durdunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz bu kutlu davada özellikle hiçbir köy ayırt etmeden, tarımsal alanların bir an önce sulanması ekilmedik alan, sulanmadık alan bırakmayacağız diye yola çıktıklarının altını çizen Akdoğan sözlerine şöyle devam etti. Malumunuz pandemi döneminde bizim ne kadar haklı olduğumuzu gösterdi. Gıdanın, sebzenin ve meyvenin ne kadar önemli olduğunu, kasamızda milyar Dolarlar olsa, bir tane sebze ve meyveye ulaşılmadıktan sonra bir anlam ifade etmediğinin ifade eden Akdoğan bir kez daha hep birlikte görmüş olduk. Bu anlamda başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlarımızın söylediği üzerine ekilmedik alan, sulanmadık arazi bırakmayacaklarının altını çizen Akdoğan sözlerini şöyle devam etti. Hep birlikte üretim yapacağız. Sizlerden istirhamımda bu, bizde bu anlamda sizlerin yanında olacağız sizlere destek olacağız. Tarımsal arazilerimizi suya kavuşturacağız. Biz özellikle Mersin’in bütün ilçelerinde çalışmalarımıza daha çok önem verdik. Elbeyli mahallemizde bunun bir örneğidir.’’ ifadelerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79