Atakent yeni bir otel kazandı

İş ve tatil amaçlı seyahat edenlere hitap edecek olan Akdeniz Yaşam Otel’in açılışı yapıldı.

Atakent yeni bir otel kazandı

Atakent yeni bir otel kazandı

Her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapan Atakent (susanoğlu) yeni bir otel kazandı.

İş ve tatil amaçlı seyahat edenlere hitap edecek olan Akdeniz Yaşam Otel’in açılışı yapıldı.

Modern bir konseptle inşa edilen otel, 50 yataklı ve 25 odaya sahip olup kafe ve restoranı ile yerli ve yabancı tatilcilere hizmet edecek.

Akdeniz İdol Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi bünyesinde açılan işletme yetkilisi Yusuf Kurt, gazetemize yaptığı açıklamada; Türkiye’nin en cazip turistik yerlerinden olan Atakent de turizme hizmet etmekten heyecan ve memnuniyet duyduklarını ve misafirlerini sabırsızlıkla beklediklerini açıkladı.

KURT, “AMACIMIZ HEM BÖLGE EKONOMİSİNE HEM DE İSTİHDAMA KATKI SUNMAKTIR”

“Bilindiği gibi Atakent olarak her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyoruz. Turizm sektöründe her geçen gün talep daha da artıyor. Bu taleplerin farkındalığını fark edip otelimizi inşa ettik. Bölge ekonomisine ve istihdama katkıda bulunmak istiyoruz. İlk yılımız olmasına rağmen yaptığımız yatırımdan oldukça memnunuz. Önümüzdeki yıllarda daha da büyük bir aile olmayı hedefliyoruz.

RESTORANIMIZ KLASİK TÜRK MUTFAĞI VE DENİZ ÜRÜNLERİNE AĞIRLIK VERECEK

Otelimizde konuklarımızı ağırlamakta her otel gibi bizimde yemek konseptlerimiz oluyor. Restoranımızda günün her saati Türk ve dünya mutfağından seçmeler,  zengin deniz ürünlerin yanı sıra sıcak yemek mevcut olup özel special hizmeti de vermekteyiz.

Konaklayan müşterilerimiz sabah açık büfe türk kahvaltı ve akşam yemeği tercihini değerlendiriyor. İsteyen gün içinde istediği menüyü sipariş edebiliyor ve kafeteryamızda dinlenebiliyorlar. Otelimizin kafeterya ve restoran bölümü herkese açık hizmet vermektedir.  Müşterilerimiz konaklama yapmasalar da bize misafir olup restoran ve kafeteryamızda vakit geçirebilir. Zengin menümüzden faydalanabilir.

MÜKEMMEL BİR PLAJA SAHİBİZ

Mavi sularıyla Turkuaz Sahil olarak bilinen Ataken plajı, toplamda 213 kilometrelik sahil şeridine sahip olup içerisinde Kuş cenneti ve Göksu deltasını da barındırmaktadır. Akdeniz de popüler bir sahil beldesi olan Atakent plajı kumu, kıy denizi, cankuran hizmetleri, Jandarma noktalarıyla güvenliğinizi ve sağlığınızı da ön planda tutmaktadır.

Sahilde şezlon, Şemşiye, duş ve temizlik hizmetleri Mersin Büyük Şehir Denizkızı A.Ş tarafından sağlanmakta olup Jandarma noktası ve scooter jandarma derviye ekipleri sahilin güvenliğini sağlamaktadır. Bütün bunlarla beraber tam bir halk plajıdır.

YAPRAKLIKOY EŞSİZ BİR DOĞAL YÜZME HAVUZUDUR.

Özellikle tatlı su kaynağı karıştığından, tuzu azalmış ve normal deniz ısından daha düşük bir ısıya sahip, doğal bir havuz niteliğinde, etrafında atlamanıza olanak sağlayacak kayalarla çevrilmiş bir koy olan Yapraklı koy, Atakent’in en gözde mekânıdır. Yapraklı Koyu, tatilcilerin en yoğun ilgiyi gösterdiği noktaların başında geliyor. Atakent Susanoğlu’nda bir tatil düşünüyorsanız eğer, Yapraklı Koyu’na muhakkak uğramalı, doğanın içinde dinlendirici saatler geçirebilirsiniz. Akdeniz Yaşam Otel olarak sizleri ağırlamakta sabırsızlanıyor. Ayrıntılı bilgi ve kampanyalarımız için bizi arayabilirsiniz. İyi tatiller.

Akdeniz Yaşam Otel

İletişim: 0324 722 50 50

Gsm: 0534 594 70 95

Adres: Atakent Mh. Alper Sokak No: 13 Susanoğlu, Silifke/Mersin

web: akdenizyasamotel.com

e mail: [email protected] ,      [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36