Başkan Turgut, kapı kapı sıcak yemek dağıttı

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ile beraberinde ki, Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren ve Kızılay’a gönül veren vatandaşlar, kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek dağıttı.

Başkan Turgut, kapı kapı sıcak yemek dağıttı

Kızılay Silifke Şube Başkanlığı Ramazan ayı dolayısıyla her gün yaklaşık yüzlerce ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırıyor. Kızılay tarafından hazırlanan yemekler gönüllüler tarafından mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor. Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’da, Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren ile birlikte Sayağzı mahallesindeki ihtiyaç sahiplerine yemeklerini götürdü. Kapı kapı dolaşan Başkan Turgut, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Başkan Mustafa Turgut," Ramazanın feyzinden, bereketinden hep birlikte faydalanmanın gayretini veriyoruz. Bu iftarlar çok önemlidir. Herkesi bu bayrağın altında, birlik, bütünlük adına birleşmeye ve her zamankinden daha fazla saflarımızı sıklaştırmaya ve geleceğe emin adımlarla yürümeye davet ediyoruz. Bende sizlerin bir belediye başkanı ve bugün Kızılay gönüllüsü olarak Şube Başkanımız Mustafa Beceren'le birlikte sizlere sıcak yemeklerinizi getirdik, afiyetler olsun." diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36