Ceyport Taşucu, “Denizlere Mavi Yakışır”

Ceyport Taşucu, sahilde temizlik çalışması yaptı.

Ceyport Taşucu, “Denizlere Mavi Yakışır”

Ceyport Taşucu Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. tarafından organize edilen “Denizlere Mavi Yakışır” sloganı ile sahil temizliği Taşucu-Kum mahallesi deniz sahilinde gerçekleştirildi. Ceyport Taşucu Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş’de çalışan işçiler ile bazı Rus ve Türk vatandaşlar, Taşucu-Kum Mahallesi sahilinde temizlik çalışması yaptı.

Göksu Deltası sınırları içerisinde yer alan Kum mahallesi sahilinde çevre temizliği yapan Ceyport Taşucu Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş çalışanları, sahilden plastik, cam ve çeşitli atıklar topladı.

 “Denizlere Mavi Yakışır” adı altında çevre temizliği çalışması gerçekleştiren Ceyport Taşucu Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. yetkilileri, “Bugün Kum Mahallesinde çok güzel bir etkinlik yaptık. Silifke’de birlikte yaşıyoruz. Ve yaşadığımız yerleri birlikte temiz tutmalıyız. Bunun için buraların temizlenmesi adına çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu türlü etkinliklerimiz zamanla devam edecektir” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36