Erdemli Belediye’den okullara hizmet

Erdemli Belediyesi'nin eğitim kurumlarına yönelik hizmetleri devam ediyor.

Erdemli Belediye’den okullara hizmet
Belediye ekipleri Sağlık Meslek Lisesi ve Kargıcak Ortaokulu’nda boya badana tadilat işlerini yaparken, Dr. Mustafa Erden Ortaokulu’na ise bir parke döşemesi ve çevre düzenlemesi yapıldı. 

Okullara yönelik süren hizmetlerle ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu eğitim hizmetine sınırsız destek verdiklerinin altını çizerek, “belediyemize hizmet için müracaat eden hiçbir okulu geri çevirmiyoruz ve her türlü taleplerine cevap veriyoruz” vurgusu yaptı.

Büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi’nin hizmet alanına eklenen Tömük beldesinde ve ihtiyacı olan tüm okullarda hizmetler aralıksız sürüyor. Asfalt-yoldan parkeye, boya badana işlerinden park hizmetine kadar okulların her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, bu alanda da ilklere imza atmaya devam ediyor.

OKULLARA HİZMETTE SINIR YOK

Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Sağlık Meslek Lisesi ve Kargıcak Ortaokulu’na boya-badana hizmeti verildiği belirtilirken, Dr. Mustafa Erden Ortaokulu’na ise parke ve çevre düzenlemesi yapıldığı kaydedildi. Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan hizmetlerin belediyenin eğitim öğretime verdiği önemin büyüklüğünü ortaya çıkardığını söyledi. Eğitimin kaliteli olmasının kaliteli hizmetle doğru orantılı olduğunu belirten Başkan Tollu, boya badana dışında hizmet ihtiyacı bulunan okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerinin altını çizerek, öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti. Tollu, “Ekiplerimiz yeni yılla birlikte taleplerini ileten okullarımızda bir çalışma programı belirledi ve bu kapsamda bu hafta Sağlık Meslek Lisesi ve Kargıcak Ortaokulu’nda boya-badana tadilat işlerini gerçekleştirdi. Okullara yönelik hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Aynı hafta içinde Dr. Mustafa Erden Ortaokulu’na parke ve çevre düzenlemesi yaptık . Birçok mahallede de okullarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. En kısa zamanda o okullarımızın da ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bundan sonrası için de bu hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

HİZMETLERİMİZ AYNI ÇİZGİDE DEVAM EDECEK

Öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tollu şöyle devam etti; ‘’ekiplerimiz tüm okulların hizmet isteklerini istisnasız yerine getiriyorlar. Biz görevde olduğumuz süre içinde bu hizmetlerimiz aynı çizgi üzerinde devam edecek. Eğitim ortamının rahat olması için belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.’’

BAŞKAN TOLLU’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun eğitime yönelik yaptığı hizmetlerin önemine değinen okul yetkilileri ile birlikte öğretmenler,  mahalle muhtarı ve okul aile birliği başkanları da yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Erdemli Belediyesi’nin eğitime verdiği desteklerinden dolayı da teşekkür etti ve başarılarının devamının diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36