Erdemli plajlarına, mavi bayrak

Erdemli Belediyesi, daha temiz plajlar için Aydın Kuşadası’nda TÜRÇEV’in düzenlediği Mavi Bayrak eğitim seminerine katıldı.

Erdemli plajlarına, mavi bayrak

Halkın temiz ve ferah bir ortamda ilçe güzelliklerinden faydalanmasını amaçlayan Erdemli Belediyesi, ilçe plajlarına mavi bayrak almak adına çalışmalarına başladı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 2020 yılı yaz sezonunda üç plajda mavi bayrağı dalgalandıracaklarının müjdesini verdi.

Erdemli Belediyesi, yeşil alanlarını arttırarak ve temizliğine önem vererek ilçeyi adeta bir cennete çeviriyor. İlçe plajlarının daha temiz olması ve halkın daha rahat kullanabilmesi için TÜRÇEV’in Aydın Kuşadası’nda düzenlediği Mavi Bayrak eğitim seminerine katılan Belediye, çalışmalara başladıklarını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 2020 yılında üç plajda mavi bayrağın dalgalanacağını bildirdi.

Bu kapsamda çevre düzenlemesi için gerekli bitkileri kendi serasında yetiştiren, görüntü kirliliğini engellemek adına özel tasarımlı çöp konteynerleri kullanan Belediye, ilçe plajlarında da mavi bayrağı dalgalandırmak adına çalışmalara başladı.

Aydın Kuşadası’nda gerçekleşen eğitime katılan Erdemli Belediyesi, ilçenin tüm plajları için gerekli çalışmaların devam edeceğini bildirdi. İlçenin her noktasında her alanda faaliyet yürüten Belediye, projelerine bir yenisini daha ekleyerek turizmin canlanması ve yerli halkın daha rahat koşullarda yaşaması adına Mavi Bayrak projesine dâhil oldu.

Çalışmalar konusunda açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin her noktasında mimari, alt yapı, sosyal yaşam alanları, spor kompleksleri, kültürel alanlar oluşturmak ve daha yeşil daha temiz bir ilçe yaratmak adına çalıştıklarını bildirdi. Doğayı korumaya yönelik projeler ürettiklerini belirten Başkan Tollu, emanet olarak taşıdıkları ilçenin gelecek nesillere en güzel şartlarda teslim edileceğini ifade ederek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RENK MAVİ 5 yıl önce

BAYRAKLARI MAVİYEMİ BOYADINIZ

banner36

banner79