Festival günleri başlıyor: 1-6 Eylül

Silifke Festivaline Gelecek Sanatçılar Belli Oldu.

Festival günleri başlıyor: 1-6 Eylül

Bu yıl 50’cisi 1-6 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında sahne alacak sanatçıları belli oldu. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “1 Eylül akşamı Burak Bulut-Kurtuluş Kuş, 2 Eylül akşamı Hakan Altun, 3 Eylül akşamı İrem Derici, 4 Eylül akşamı Reymen, 5 Eylül akşamı Edis, 6 Eylül akşamı ise Zeynep Bastık sahne alacaktır” dedi.

Silifke Belediye Başkanı, Müzik ve Folklor Festivali Tertip Komitesi Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Bu yıl 50.sini kutlayacağımız Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali hazırlık çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Festival etkinliklerimize yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda misafir, halk oyunları gurupları, sanatçılar ve gösteri gurupları davet ettik. Ama haftamızın en önemli programlarından biri olan akşam konserleri için de bu yıl halkımız ve özellikle de gençlerimizin önerdiği ünlü ses sanatçılarını ilçemize getireceğiz. 1 Eylül akşamı Burak Bulut-Kurtuluş Kuş, 2 Eylül akşamı Hakan Altun, 3 Eylül akşamı İrem Derici, 4 Eylül akşamı Reymen, 5 Eylül akşamı Edis, 6 Eylül akşamı ise Zeynep Bastık sahne alacaktır. Etkinlikler boyunca program sunuculuğunu ise Doğukan Alsay yapacaktır. Bu yıl 1-6 Eylül 2023 tarihleri arasında kutlayacağımız etkinliklerimiz halka açık ve ücretsiz olarak Anıt meydanı Göksu parkında düzenlenecektir. Festivalimizi coşku ve heyecanla tüm Silifkeli hemşehrilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde kutlamayı arzu ediyoruz” dedi.

Haber: Mehmet Ceylan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36