Festival tanıtım toplantısına yoğun ilgi

'17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali' program tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Festival tanıtım toplantısına yoğun ilgi

Bu yıl 17’incisi düzenlenecek olan “Mersin Uluslararası Müzik Festivali” (Merfest) program tanıtım toplantısı, 12 Mart 2018 Pazartesi günü saat: 10.30’da Mersin Hilton Oteli Balo Salonu’nda gerçekleştirildi. Merfest Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı ve kurul üyelerinin ev sahipliğindeki toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İlçe Belediye Başkanları: Hamit Tuna, Neşet Tarhan, meslek odaları, festival sponsorları, STK’lar ve kent protokolü katıldı.

Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcının açılış konuşmasının ardından, Sayın Burhanettin Kocamaz, Sayın Hamit Tuna ve Sayın Neşet Tarhan, böylesi festivallerin kent için önemine değinerek, festivale olan katkılarının bundan sonra da süreceğini belirten konuşmalar yaptı.

Toplantıda, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve solistleri Aliye Albayrak,  Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın kıymetli sanatçı ve öğretim görevlileri Türkol Çankaya ve Abdullah Can Erdoğan, kısa dinletileriyle katılımcıları kendilerine hayran bıraktı.

Festival sponsorlarına genç ressam Hasan Basri İnan’ın yağlı boya tabloları hediye edildi.

Toplantıda, 17. Merfest’e desteklerinden dolayı; Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, İl Kültür Müdürlüğü, MDOB, MTSO, Mersin Ticaret Borsası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Tarsus Ticaet ve Sanayi Odası, Mersin HiltonSA, MİP, MESBAŞ, Adil Aktay, Sertel Tools, Mersin Forum, Derya Otomotiv, Modans Mobilya, Pozcu Organik, Yörüksüt, Rota Dergisi, Narin BYS, Oryap Ahşap, Kitapsan’a, genç ressamlarımızdan Hasan Basri İnan’ın yağlı boya tabloları hediye edildi

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36