GÜLEN YÜZÜNÜZ BİZİ SİZE GETİRDİ

GÜLEN YÜZÜNÜZ BİZİ SİZE GETİRDİ

GÜLEN YÜZÜNÜZ BİZİ SİZE GETİRDİ

  

 Silifke Birinci Tarım Günleri açılışı esnasında Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’in yanına gelen iki yaşlı teyze’nin duygu dolu anları objektifimize yansıdı.

“Oğlum seni bir kere dinledim. Tatlı dilin gülen yüzün bizi buraya getirdi” diyerek protokolde oturan Kaymakam Cinbir’in yanına giden Arziye Pembe ve Duriye Cıldır isimli iki yaşlı kadın, yanlarında getirdikleri, hediye poşetini teslim etti.

Silifke’nin Kargıcak mahallesinden gelen teyzelerle bir süre sohbet eden Kaymakam Cinbir, teyzelerin açılışı izlemesi için uygun yer bulunması talimatı verdi.

Teyzelerin yaklaşımından dolayı mutlu olduğu gözlenen Kaymakam Cinbir’in gerek halkın arasında sık sık bulunması gerekse Cuma günleri yaptığı halk günü ile vatandaşın takdirini kazandığı gözlendi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36