İhsan Küpük, Sezondan memnunuz

Mersin’in Silifke ilçesinde sıcak hava dolayısıyla yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti.

İhsan Küpük, Sezondan memnunuz
Mersin’de hava sıcaklığının 33 derece olmasıyla birlikte sahillerde yoğunluk yaşanmaya başladı. Özellikle Atakent, Taşucu, Narlıkuyu, Akyar, Yeşilovacık ve Boğsak gibi halk plajı bulunan mahalleler yerli ve yabancı turistlerle doldu.

 

Tatile gelen vatandaşlar denize girmenin keyfini yaşarken bazıları da bölgedeki turistik mekânları gezerek, yat turlarına katılmayı tercih ediyor.

 

Esnafların yüzü gülüyor

Bölgelerindeki hareketliliğin sevindirici olduğunu belirten Yeşilovacık eski Belediye Başkanı İhsan Küpük, seçimlerin ve üniversite sınavlarının bitmesiyle bölgede turizm sezonunun açıldığını ve yoğunluk yaşanmaya başladığını söyledi. Küpük, “bu hafta itibariyle Mersin sahillerimiz, mesire alanlarımız, otel ve pansiyonlarımız yoğunluk yaşıyor. Bu bizler için sevindiri. Oldukça memnununz. İnşallah iyi biz yaz dönemi atlatırız.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79