Jandarmadan Yol Güvenliği

Jandarmadan Yol Güvenliği

Jandarmadan Yol Güvenliği

Silifke İlçe Jandarma Komutanlığına ait trafik ekipleri yol kontrol çalışmaları devam ediyor.
 HABER: ATİKE CEYLAN

Jandarma, yaşanan terör saldırıları sebebiyle tüm ülkede yol kontrol çalışmalarını yoğunlaştırdı. Silifke İlçe Jandarma trafik ekipleri Mersin-Mut ve Mersin-Antalya otoyolu üzerinde ve şehir hudut noktalarında yol kontrolleri yapıyor. Ekipler, yaptıkları kontrollerde hem önlem araması yapıyor hem de evrakları eksik olan sürücülere cezai işlem uyguluyor.

Ülkenin güvenliği ve trafik kazalarının yaşanmaması için yapılan kontrollerde, araçlar durdurularak şahıslarda kimlik kontrolü ve bilgisayar sorgulaması yapılırken, şüpheli görülen araçlarda aramalar yapılıyor.

Yetkilerden edinilen bilgiye göre, Bu uygulamalarla, vatandaşların mal ve can güvenliklerini en üst seviyede koruma noktasında hareket edildiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36