Kedi ve kaplumbağaların dostluğu içleri ısıtıyor

Kedi ve kaplumbağaların dostluğu içleri ısıtıyor

Kedi ve kaplumbağaların dostluğu içleri ısıtıyor
 Mersin'de salgın nedeniyle koylarda karavanlara yerleşen vatandaşlar, doğa ile iç içe yaşayarak hem salgından korunup hem de temiz hava alıyor. Kaldıkları karavanlara beslenmek için gelen kedi ve kaplumbağaların uyum içerisinde yaşaması görenleri mutlu ediyor. Hayvanları besleyen vatandaşlar hayvanların bu tutumundan memnun.

Haber: Atike CEYLAN KAÇAR 
 
Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Boğsak mevkisinde salgın nedeniyle koylardaki karavanda kalan vatandaşlar, doğa ile iç içe vakit geçirirken beslenmek için kampa gelen hayvanlar ise renkli görüntüler oluşturuyor.Bölgede yuvaları bulunan kaplumbağalarla, kamp sakinleri tarafından beslenen kedilerin arasındaki bağ, yüzleri gülümsetiyor.Düzenli olarak her gün kamp alanına gelerek yiyecek bekleyen kaplumbağalara, minik kediler eşlik ediyor.'DOSTLUKLARI BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR'Hayvanlar arasındaki bağı hayranlıkla izleyen çevre sakini Uğur Kaçar;"Günümüz kedilerle, köpeklerle, kaplumbağalarla geçiyor.Birlikte güzel zaman geçiriyoruz. İki kaplumbağa, üç kedimiz var. Evin altında birlikte oynuyorlar, zaman geçiriyorlar" dedi.Gülhan Özcan ise, "Kaplumbağalar buraya geliyor. Hem besliyoruz hem de sevgi gösteriyoruz.Kedilerle oyun oynuyorlar. Onlar oynarken ben de oturup onları izliyorum" diye konuştu.Hülya Yarar da, "Bu salgının olumlu ve olumsuz yanları oldu. Hayvanlarla iç içeyiz. Çocuklarımız hayvan sevgisi ediniyor.Kedilerle kaplumbağaların arası çok iyi. Onları beslediğimiz anlar oluyor, çocuklarımız bu durumdan çok memnun" ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36