KIVANÇ DERYA YA SÜPRİZ KUTLAMA

KIVANÇ DERYA YA SÜPRİZ KUTLAMA

KIVANÇ DERYA YA SÜPRİZ KUTLAMA

Kıvanç Derya’ya sürpriz kutlama

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları Komisyonu üyeleri, düzenledikleri bir kutlamayla Başkan Kıvanç Derya’ya anneler günü sürprizi yaptılar.

Göksu otelde düzenlenen kutlamada bir araya gelen KAÇEP üyeleri, anneler günü olması nedeniyle Başkan Kıvanç Derya’ya sürpriz yaparak birlikte pasta kestiler. Hazırlanan programda salona davet edilen KAÇEP Başkanı Kıvanç Derya alkışlarla karşılandı. Daha sonra hazırlanan sürpriz anneler günü pastasını ise tüm katılımcılarla birlikte kesen Başkan Derya, yönetim kurulu üyelerine, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay’a, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ve eşine teşekkür etti.

Kendisi için hazırlanan sürpriz kutlamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları Komisyonu Başkanı Kıvanç Derya, “Bu anlamlı günde benim anneler günümü kutlayan siz değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, İlçe Başkanımız Levent Nogay’a, Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve eşine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sürpriz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79