MAB’den  Başkan Doğan’a ziyaret

MAB’den  Başkan Doğan’a ziyaret

MAB’den  Başkan Doğan’a ziyaret

Meslek Adamları Birliği Başkanı Nihat Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri MHP Toroslar ilçe Başkanı ve dernek üyesi Hüsnü Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Mersin için yapılacaklar, Mersin’in değerlerinin korunması, Mersin’in geleceği gibi konuların masaya yatırıldığı ziyarette. Bir STK olarak MAB’ın Mersin’in yararına yapılacak olan her türlü hizmetin yanında ve destekçisi olacaklarını belirten Başkan Kadıoğlu, “Biz bir STK’yız ve bu STK’lar için kurulur. Yaşadığı yerin ve memleketinin yararına projeler üretmek, kentin gelişen vizyonuna katkı sunmak ve bir çok konuya dikkat çekmek için kurulur. Bizlerde dernek olarak konu Mersin’se gerisi teferruattır’ diyoruz ve elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz” dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Doğan ise, “Sözlerinize kesinlikle katılıyorum. Mersin için ülkem için bizler varız. Üzerimize düşen her türlü göreve hazırız.  Kişilik olarak ta asla duymayan görmeyen diyebilen bir karakter olamadık, bundan sonrada olamam’ diyerek teşekkürlerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36