Mersin, Lalelerle Renklendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bahar aylarının da gelmesiyle şehrin birçok farklı noktasında yapılan mevsimlik çiçek dikimleri ile kenti rengarenk süslüyor.

Mersin, Lalelerle Renklendi

Mersin'i doğa ile iç içe gerçek bir Akdeniz kenti yapmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, rengarenk ve yemyeşil bir Mersin için kent merkezi, ilçe, belde ve köylerde hummalı bir çalışma yürütüyor.

Özellikle park ve mesire alanlarını çeşitli çiçeklerle donatan park ve bahçeler ekiplerinin şehrin giriş noktalarına diktiği mor, sarı, beyaz ve kırmızı renklerdeki 150 bin lale Mersin’e ayrı bir güzellik katıyor.

Kentin dört bir köşesinde uygulanmak üzere peyzaj mimarları tarafından hazırlanan projeler kapsamında şehir merkezinin doğu giriş noktası ve İnönü Bulvarı’nın başlangıcı olan, eski Adliye binası karşısındaki büyük göbek, 3 bin adet mor, sarı, kırmızı, beyaz renkli lale ve 500 adet gül ile süslendi.

Mersin’de dört mevsim baharı yaşatmak için görev yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
MersinLalelerle Renklendi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36