Mersin Üniversitesi’ne TRT’den Ödül

Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu (TRT) tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Yapım-Yönetim dersi kapsamında hazırladıkları çalışmalar ile Televizyon Yayıncılığı dalında iki birincilik ödülü almaya layık görüldü.

Mersin Üniversitesi’ne TRT’den Ödül

26 Temmuz Perşembe günü TRT Tepebaşı Stüdyosu’nda gerçekleşen ödül töreni; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yarışmaya Türkiye'nin yanı sıra Orta Asya, Balkanlar ve KKTC'de iletişim eğitimi alan 351 öğrenci katıldı.

Yarışmada Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden; Muhammed Enes Ertaş, Aygül Yıldız, Melih Bilgin ve Aykut Karataş Belgesel Film kategorisinde  “Duvardaki Sanat” isimli ortak eserleri ile birincilik ödülünün sahibi oldular.  Öğrencilere ödülleri TRT Genel Müdürü İbrahim Eren tarafından takdim edildi.

Muhammed Enes Ertaş, Aykut Karataş ve Melih Bilgin Televizyon Haber Programı kategorisinde de ekmek israfını ele aldıkları “Bir Lokma Ekmek” adlı projeleriyle birincilik ödülüne layık görüldü.  Öğrencilere ödülleri Radyo, Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği Başkanı Yusuf Gürsoy tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36