Mersin’de Müzik festivali heyecanı başladı

17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali'ne Doğru

Mersin’de Müzik festivali heyecanı başladı

Mersin'de bu yıl 17'ncisi 14 Nisan-8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Mersin Uluslararası Müzik Festivali, yurt içi ve dışından çok sayıda sanatçı ve koroyu ağırlayacak.

 

Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, Mersin Hilton SA'da düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, festivali bir kez daha düzenlemekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Mersin Uluslararası Müzik Festivali'ni herkesin desteğiyle bugünlere getirdiklerini aktaran Yağcı, şöyle devam etti:

 

"Dünya ve ülkemizden birbirinden değerli sanatçılar bu yıl da programda yerini alacak. Festival kapsamında beste yarışması ve Nevit Kodallı Şenliği gerçekleştirdiğimiz diğer etkinliklerimiz arasında yerini alacak. Korolar Şenliğiyle ülkemizin pek çok şehrinden onlarca koro, yüzlerce korist 2 gün boyunca Mersin'de misafir edilecek. Bu yıl beste yarışmasını 'Mersin Kelebeklerine Ezgi Arıyor' sloganıyla kelebek habitatı açısından dünyanın sayılı yerleri arasında gösterilen Kanlıdivane Antik Kenti'ne ithafen gerçekleştiriyoruz. Bu beste yarışmasında dereceye girenlere 10 bin lira para ödülü dağıtacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36