MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay’dan Kadir Gecesi Mesajı

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay’dan Kadir Gecesi Mesajı

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay’dan  Kadir Gecesi Mesajı

 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, kadir gecesi nedeniyle yayımladığı mesajında tüm İslam aleminin ve partili-partisiz tüm  Silifkeli hemşehrilerinin kadir gecesini tebrik etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yaptığı yazılı açıklamasında rahmet ayı olan ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü ve aynı zamanda da bin aydan daha hayırlı olduğu Kur'an-ı Kerim'de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi'ne kavuşmanın heyecan ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in bu kutlu gecede inmeye başlandığını ve yeryüzünün böylelikle ilahi nimetlerle dolmaya başladığını ifade eden MHP İlçe Başkanı Nogay  açıklamasında, "Ancak bu hikmet dolu kutsal günleri ve geceleri yaşadığımız şu günlerde, Türk-İslam aleminin üzerinde dolaşan musibetler, kanlı tezgahlar ve insanlıkla izah edilemeyecek mezalimler hepimizi derinden yaralamaktadır. Türk-İslam aleminin her zamankinden daha çok dayanışmaya ve kenetlenmeye ihtiyacı vardır. Birlik, beraberlik ve umutlarımızın baki olması için, herkes duyarlı olmalı, hassas hareket etmeli ve mübarek günlerde dua etmelidir. Türk Milleti kendi inanç ve kültüründen aldığı güç ile her zaman bütün zorlukların üstesinden gelebilme kudretine yüce Allah(c.c.)'ın izniyle sahiptir. Bu düşünceler ile Silifkeli hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni kutluyor, içtenlikle yapılan tüm duaların kabul görmesini Yüce Allah(c.c.)'tan niyaz ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36