Öğrencilerden tekerlekli sandalye yardımı

Öğrencilerden tekerlekli sandalye yardımı

Öğrencilerden tekerlekli sandalye yardımı

 

Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğrencileri, tiyatro gösterisinden elde ettikleri gelirle satın aldıkları tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

 

Yedi kişilik bir öğrenci gurubu yürüttükleri  bu anlamlı çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Silifke Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün destekleri ile Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde bir tiyatro sergiledik. Sergilediğimiz bu gösteriden elde ettiğimiz gelirle satın aldığımız tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Boş zamanlarımızın çoğunu cafelerde, sokaklarda boş işlerle geçirmek yerine, insanlığa yararlı güzel şeyler yaparak değerlendirmek, birçok insanın mutluluğuna ortak olmak bizleri de mutlu ediyor. Çok büyük meblağlar olmasa da, emek verilerek kazandıklarımızın ihtiyaç sahibi insanlara ulaşması, mutluluk ve huzur vericidir” diyen öğrenciler, “bizlere bu konuda her türlü desteği veren Silifke Belediyemize yürekten teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Öğrenciler, geçirdiği rahatsızlık sonucu bir ayağı kesilen ve yürümede sıkıntı yaşayan Hüsnü Gürses adlı vatandaşa tekerlekli sandalyesini evinde teslim ettiler. Duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür eden Hüsnü Gürses, öğrencilerin bu davranışından dolayı duygulu anlar yaşadı. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde bu tür projelere de destek veren Silifke Belediyesine de teşekkür ettiğini açıkladı.

Öğrencilere de Silifke Belediyesi tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri  Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altın tarafından verildi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36