Silifke Belediyesi karla mücadele çalışmalarına başladı

Silifke Belediyesi karla mücadele çalışmalarına başladı

Silifke Belediyesi karla mücadele çalışmalarına başladı

Silifke’nin Toros yaylalarının yüksek kesimlerinde yer alan kırsal mahallelerde ki yağmurlu hava, gece saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

Beyaza bürünen yüksek mahallelerin belirli noktalarında Silifke Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmasına başlandı. Mahallelerin işlek cadde ve sokaklarında oluşan kar birikintileri, ekipler tarafından yapılan çalışmalar ile temizlendi. Pazartesi gününden buyana etkili olan kar yağışı ile birlikte yollarda bulunan buzlanma ve kar birikintileri de iş makineleri tarafından temizlendi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut yaptığı açıklamada, "İlçemize mevsimin ilk karının yağması ile birlikte belediye olarak karla mücadele çalışmalarımızda başladı. Akşam saatlerinde başlayıp gece etkisini sürdüren kar yağışına karşın iş makinelerimiz yol ve mahalle merkezli temizleme çalışmalarına başladı. Şuana kadar kar yağışı sebebiyle ortaya çıkabilecek herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştır. Ekiplerimiz Pazartesi gününden buyana etkili olan kar yağışıyla birlikte greyder, kepçe, kar kürüyen araçlarımızla hem vatandaşlarımıza hem de araç sürücülerimize yardımcı olmayı sürdürüyor. Kentimizin yüksek kesimlerinde ki mahallelerimizde bütün önlemlerimizi aldık. Ekiplerimiz 24 saat görevlerinin başındadır. Olası bir durumda acil müdahale ekibimizi de hazır bulunduruyoruz.

İmkânlarımız dâhilinde sürücülerimizin ve vatandaşlarımızın imdadına yetişiyoruz. Özveriyle çalışan personellerimiz ile belediye ekiplerimize yardımcı olan muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36