Silifke Sanayi Sitesi Esnafından Kan Bağışı

Silifke Sanayi Sitesi Esnafından Kan Bağışı

Silifke Sanayi Sitesi Esnafından Kan Bağışı

  Silifke sanayi sitesi kooperatifi öncülüğünde Silifke sanayi esnafı Kızılay’a kan bağışında bulundu.

 

Silifke Sanayi Sitesi Kooperatifi başkanı Ahmet Turgut konuyla ilgili olarak; Kızılay Silifke şube ile irtibat kurarak Silifke sanayi sitesi esnafının kan bağışlamak istediği ancak anıtta yapılan kan bağışlarına yeterince iştirak edemediklerini belirtti. Sanayi esnaflarımızdan Şıhali Tol da düzenli kan bağışlamak istediklerini ancak zaman problemi yaşadıklarını bizimle paylaştı. Bizde esnafımızın kan bağışının kolaylaştırılması için Silifke şubenin organizasyonu ile sanayi sitesi, kooperatif binamızda esnafımızın ayağına kan bağış ekibini getirdik. Sağ olsunlar esnaflarımızda konuya ilgi gösterdiler. Verimli bir kan bağışı çalışması yapıldı.  Katılan sanayi esnafımıza teşekkür ediyorum. Dedi.

 

Kızılay Başkanı Mustafa Beceren de; özellikle kış aylarında kan bağışında azalma olmaktadır. Ancak kan ihtiyacının azalma olmamaktadır. Bu eksilmenin giderilmesi için bu tip kurumsal çalışmalar yapmaktayız. Silifke sanayi esnafının konuya ilgili olduğunu, birçok esnafın düzenli kan bağışçısı olduğunu biliyoruz. Zaman zaman kan bağışı aracının sanayi sitesine getirilesi konusunda talepler olmaktaydı. Bunu şimdi gerçekleştirebildik. İnşallah bundan sonra düzenli olarak dört ayda bir sanayi sitesi kooperatifi öncülüğünde esnafımızdan bugünkü ilginin artarak devamını beklemekteyiz.  Kan bağışının verimli gerçekleşmesi için çaba sarf eden sanayi kooperatifi başkanı ve sanayi esnafımıza teşekkürler ediyoruz. Unutulmamalı ki Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Dedi.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36