Silifkeliler Adana' ya çıkartma yaptı

Silifkeliler Adana' ya çıkartma yaptı

Adana’da yaşayan Silifkeliler, Adana’da İftar ve Tanışma Yemeğinde Buluşurken, iftar öncesi bir dizi ziyaretler de bulundular. Silifkeliler iftar yemeğinde de bol bol sohbet edilerek bir araya her zaman gelinmesi gerektiği vurgulandı.

Adana’da yaşanan Silifkeliler, İstanbul Silifke Kültür Ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) Başkanı Sadık Avcı önderliğinde Serhat Mehmet Altuner, Hasan Doğmaz, Ertuğrul Işık, Nuri Sağ ile birlikte organize olarak ziyaret, iftar ve tanışma buluşması planladı. 

İLK DURAK YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI

Silifkeli heyet ilk olarak, 22.04.2022 tarihinde Yüreğir Kaymakamı olan atanan Silifke’li kaymakam Mehmet Özel’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yüreğir Kaymakamı Mehmet Özel, konu Silifke memleket olursa her zaman yardımcı olabileceğini ve birlikteliklerin devamının gelmesi gerektiğini belirterek teşekkür etti.

İKİNCİ DURAK İL TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

Yüreğir Kaymakamlığı ziyareti ardından Silifke’li heyet, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü iken Adana’ya atanan Adana İl Kültür veTurizm Müdürü Silifke’li Emre Duru’yu makamında ziyaret başarılar dilediler. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Adana İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru, Daha önce Mersinimizin gelişimi için çalıştık, şimdi de Adana da görev alarak çalışmalarımızla farkındalık oluşturacağız. Hemşehrilerimin yanımda olmaları ve destek vermelerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

SİLİFKELİLER İFTAR DA BULUŞTU

Akşam için düzenlenen iftar ve tanışma yemeğinde buluşan Adana’da yaşayan Silifkeliler, Silifke’de planlı kalkınma ve gelişme için neler yapılabileceği hakkında ortak akıl yürüterek fikir alışverişi ve paylaşımda bulundular. Coşkulu ve heyecanlı geçen iftar yemeğinde çok güzel anılar yaşandı. 

ADANADA DA SİLİFKE LOBİSİ OLACAK

Adana’da da Yaşayan bir çok Silifke’li insanın olduğunu ve birlik beraberlik adına bir araya gelinmesini belirten İstanbul Silifke Kültür Ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) Başkanı Sadık Avcı, “Gün içinde Adana’da yaşayan devlet kurumlarında görev yapan Silifke’li insanlarımızı ziyaret ettik. Güzel ve verimli tanışmalar, sohbetler, görüşmeler oldu. İftar yemeğinde de Adana’da yaşayan Silifke’li hemşehrilerimizle olmak da beni mutlu etti. İnşallah bu buluşmalar başlangıç olur ve daha çok sık sık bir araya geliriz. Silifke’liler olarak Adana’da da daha çok organize olup Silifke’li vatandaşlarımızı bulup, tanışıp, diyaloğa geçmeli. İnşallah ileri ki süreçler de de daha güzel çalışmalar, toplantılar, etkinlikler yapılır. Emeği geçenleri kutluyorum. Teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar yemeğine İstanbul Silifke Kültür Ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) Başkanı Sadık Avcı, Adana İl Kültür Ve Turizm Müdürü Emre Duru, çeşitli kurum-kuruluş yetkilileri ve müdürleri ve Silifke’li insanlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Adana
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36