Silifke’liler Ankara’da Buluştu

Silifke’liler Ankara’da Buluştu

Silifke’liler Ankara’da Buluştu

Ankara’da yaşayan Silifkeliler, Silifkeliler Kültür ve Tanıtım Derneği(SİDER) öncülüğünde Gölbaşı Florya Restorant da kahvaltıda buluştu. 200’e yakın Silifke sevdalısının bir araya geldiği kahvaltıda memleket özlemi giderilirken, bol bol sohbetler edildi.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Kahvaltıya katılanlara teşekkür eden Silifkeliler Kültür ve Tanıtım Derneği(SİDER) Başkanı Cem Karaduman, “Pandemi sürecinde Ankara’da hemşehrilerimizle bir aramaya gelemedik. İnternet üzerinden görüşmelerde bulunduk, iletişim sağladık. Pandemi şartlarının ortadan kalkması ile birlikte Ramazan ayında bir iftar yemeğinde buluşmuştuk. Şu an da da sizlerle kahvaltıda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah Ankara’da da daha çok organize olup bir araya gelip sizlerle birlikte olacağız. Kendi aramızda Watsap grubumuz var. Ankara’da ikamet edip, sizlerin tanıdığı hemşehrilerimizi de watsap gruba dahil ederek, daha çok iletişim halinde olalım. Derneğimiz, Silifke ile Ankara arasında köprü görevi yapıyor. Silifke’den Ankara’ya okumaya gelen çok öğrencimiz var. Onların yurt, barınma, okul, kalma yerleri ile ilgileniyoruz. Öğrencilerimize de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kahvaltımıza katılan tüm Silifke’li hemşehrilerime şahşım ve emeği geçen arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim inşallah daha farklı organizasyonlarda bir araya geleceğiz.” dedi.

Kahvaltıya İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) Başkanı Sadık Avcı’da katılırken, Silifke, Ankara, İstanbul şehirleri arasındaki dostlarla kucaklaşılıp, hasret giderildi.

Kahvaltı’da bol bol fotoğraflar çekilirken, kahvaltı hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36