Ulu Resort Hotel, İş Dünyasını ağırladı

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ’Liderlik Akademisi ve Strateji Çalıştay’ına katılan Türkiye’nin 4 bir yanından elen iş adamlarını ve KKTC Başbakanı Tufan Erhürman’ı ağırladı.

Ulu Resort Hotel, İş Dünyasını ağırladı
HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ve destekçileri Mersin Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Mersin Deniz Ticaret Odası iş birliğinde düzenlenen Çalıştay’a aralarında iş adamları ve akademisyenlerin bulunduğu 300’den fazla kişi katıldı.

 

2 gün boyunca süren Çalıştay’da kişisel gelişimden, öfke kontrolüne, pozitif enerjinin yansımalarından, gelişen teknolojiye kadar pek çok seminer verildi.

‘Böyle bir programı Otelimizdegerçekleştirdikleri için Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar ve ekibine teşekkür ederek sözlerine başlayan Ulu Resord Hotel sahibi İlhan Ulu, “öncelikle sizlerle birlikte olmak bizleri onurlandırdı. Türkiye’nin 4 bir yanından gelen siz değerli iş adamlarını burada görmek ve bölgemizin kalkınmasına katkıda bulunmak ve kendimizi geliştirmek adına yapılan bu organizasyonda bulunmak şahsım adıma ve işletmem adına bizleri çok mutlu etti.

 

Sayın Başkanımız Bana bu konuyu danıştığında tereddüt etmeden kabul ettim. Elbette en iyi şekilde otelimizde ağırlamak isterim dedim. Bizim otelimizin Antalya’daki yada bir başka ildeki 5 yıldızlı bir otelden hiçbir eksiği yoktur aksine fazlası vardır. Siz değerli konuklarımızı rahat ettirmek adına elimizden genle yaptık umarım memnun kalmışsınızdır” dedi.

 

 Başkan Nurettin Kaynar ise: “Ulu Rosord Hotel memleketimizin medarı iftihar. Bölgemizde 5 yıldızlı hizmet veren sayılı otellerinden. Bizler açıldığı günden bu yana çok memnunuz. Gerek iş dünyasını buluşturmak gerek seminer ve paneller düzenlemek gerekse tatil yapmak için mükemmel bir yer. Daha iyisi ne olabilir ki. Bizleri ve Türkiye’nin 4 bir yanından gelen dostlarımızı ve meslektaşlarımızı ağırladıkları için biz teşekkür ederiz” dedi.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79