Yaşlılar Haftasında huzurevinde Resim Sergisi

Mersin’in Silifke ilçesinde, 'Yaşlılar Haftası' çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Yaşlılar Haftasında huzurevinde Resim Sergisi
Silifke Huzurevinde  “Yaşlılar Haftası” kutlamaları kapsamında Ressam Nazan Kundak ve Muhittin Yamak’ın resim sergisi açarak eserlerini yaşlılarla buluşturdu.

Açılan sergiye Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve eşi Hayriye Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ilçe protokol üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Ressam Nazan ve Muhittin Yamak’ın eserlerinden oluşan tabloların ve Huzurevi sakinlerinin yapmış olduğu el işi ürünlerinin ziyaretçilerle buluştuğu sergide açılış kurdelesini Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir  ve eşi Hayriye Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Silifke Huzurevi Müdüresi Aysel Türe Gürsoy kesti.

Serginin açılışını yapan Kaymakam Cinbir, Yaşlılar Haftası’nı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutladıklarını belirterek, Yaşlılarımıza yönelik yapılan etkinliğin çok anlamlı olduğunu söyledi. Cinbir “ iki önemli ressam sanatçımızın çok güzel ve başarılı eserlerini böylesi bir günde huzurevinde sergilemesi hem yaşlılarımızı hem de bizleri oldukça mutlu etti” ifadesini kullandı.

Açılış sonrasında sergideki eserler huzurevi yaşlıları ve vatandaşlar tarafından gezildi.

Serginin ardından huzurevi sakinlerini ziyaret eden Kaymakam Cinbir ve Eşi Hayriye Cinbir, yaşlılarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79