30 Ağustos Zafer Kupası Başladı

30 Ağustos Zafer Kupası Başladı

30 Ağustos Zafer Kupası Başladı
   Yenilenen yeni yüzü ile geleceğin tenisçilerinin yetişeceği  Silifke Belediyespor Bayram  Ali Öngel Spor Tesislerinde 30 Ağustos Tenis Turnuvası  Kulüp Başkanı Gürhan Dölek'in yazı-tura atışı yapması ile başladı. Turnuvanın ilk karşılaşması Ali Erdem ile  Ahmet Çetin arasında yapıldı.

30 Ağustos'a kadar devam edecek turnuvada dereceye giren sporculara düzenlenecek tören ile ödüllerinin verileceğini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Turnuva " Master A Kategorisi, Master B Kategorisi ve Bayanlar kategorilerinde gerçekleşecek. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Ayrıca Tenis hocalarımızla, tenis severlerle birlikte genç yetenekler de bu kortlarda eğitim alıp çalışarak, kendini geliştirecek  ve inanıyorum ki Silifke'den geleceğin şampiyonları çıkacaktır." dedi.

Turnuvaya katılımın yüksek olduğunu belirten Silifke Belediyespor Tenis Şube Sorumlusu ve Turnuva Direktörü Murat Araycı, "Tesislerimizde 3 kategori de sporcular mücadele edecekler. Karşılaşmalar sonrasında kazanan sporcular bir üst tura çıkacak. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Kış döneminde de tekrar bir turnuva daha yapacağız. Tenis kortumuza tüm tenisseverleri bekliyorum." dedi.

Turnuvanın ilk maçına Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyespor Yöneticisi  Mehmet Özel, Tenis Şube  Sorumlusu ve Turnuva Direktörü Murat Araycı, Turnuva Başhakemi Uğur İnan ve Kadir Özcan katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36