8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

 İnsanın eşit ve özgür doğduğunun, herkesin insan hakları ve temel özgürlüklere hiçbir ayrım gözetilmeksizin fırsat eşitliği çerçevesinde sahip olduğunun ve cinsiyete dayalı ayrımcılığın kabul edilemez olduğunun sembolü olan 8 Mart; bu konudaki duyarlılığın oluşmasına ve karşılaşılan sorunlara çözüm bulunmasına önemli bir zemin oluşturmaktadır.

Bu çerçevede kadınlarımızın ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel hayatın içinde etkin olarak yer almasını, devlet ve millet olarak belirlediğimiz hedeflere ulaşmamızın anahtarı olarak görmekteyiz.

Bu duygularla, yaşamımızın her anını varlıklarıyla onurlandıran, sevginin, emeğin, fedakârlığın ve özverinin timsali olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 Ali İhsan SU   

Mersin Valisi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36